Užívejte si krásy zimní krajiny v pohodlných botách!

Zimní mrazíky a sníh na sebe nenechaly čekat. Je čas vyzbrojit se do zimy hřejivou obuví a vybrat si ze zateplených modelů z aktuální kolekce Deichmann. Pocit chladu od nohou dokáže pokazit náladu. Proto se výběr teplé zimní obuvi opravdu nevyplatí podceňovat. V Deichmannu najdete hřejivé kousky ideální do mínusových teplot napříč celou kolekcí.

Preferujete v zimě spíš pohodlnou ležérní obuv? Ze široké nabídky zateplené šněrovací obuvi Deichmann si rozhodně vyberete. Atraktivní modely ve stylu farmářek, opatřené příjemným umělým kožíškem, budete nosit s radostí po celou zimu. V kolekci najdete kousky v několika barevných provedeních: od módních světlých odstínů, přes zemité tóny až po černou klasiku. Pokud hledáte obuv, která vám v botníku vydrží při správné péči několik sezon, vsaďte na kvalitní modely z pravé kůže.

V zimních měsících určitě oceníte také hřejivou obuv s TEX membránou, která udržuje optimální prostředí pro chodidla i během zhoršených klimatických podmínek. Funkční vrstva membrány se nachází pod svrškem a snižuje pronikání vlhkosti do vnitřku obuvi. Póry v membráně jsou současně dostatečně velké na to, aby propustily ven tělesnou vlhkost z obuvi, díky čemuž vytváří uvnitř boty příznivé klima.

Neradi ztrácíte čas šněrováním tkaniček? Vsaďte na zateplenou nazouvací obuv. Pohodlné válenky s roztomilým umělým kožíškem z kolekce Deichmann si zamilujete na první pohled. Užívejte si krásy zimní krajiny v teple a v pohodlí!