Neuma naděluje: Vánoce ve znamení krásných vlasů

Zařiďte, aby vašim blízkým letos Ježíšek nadělil nádherné vlasy. Po těch totiž touží úplně každý a s vánočními balíčky od Neuma to nebude nic složitého, neboť veškeré přípravky v nich se zakládají na vysoce kvalitních přírodních ingrediencích a účinných recepturách. Stačí jen vybrat tu správnou péči.

Proč právě Neuma

Veškerá vlasová péče Neuma je založena na čistě přírodních složkách, jež mají vědecky ověřené účinky, a to jak přímo pro výživu vlasů, tak i pro péči o vlasovou pokožku. Krom toho si zakládáme na profesionálních recepturách, které neustále inovujeme a v neposlední řadě dbáme i na udržitelnost. Naše produkty jsou tudíž 100% bezpečné nejen pro vlasy, ale také pro naši planetu.

Vánoční balíček neuMoisture®

Hydratace, měkkost, lesk

Řada neuMoisture® je vhodná pro suché a chemicky poškozené vlasy. Každý z produktů dodá vlasům ztracenou vlhkost a současně ochrání jejich barvu. Hydratované vlasy jsou pak na první pohled zdravé, přirozeně lesklé, odolné a lépe se upravují. Produkty navíc obsahují přírodní esenciální oleje z levandule, mandarinky a vanilky, které vlasům dodají jedinečnou vůni.

Vánoční balíček neuMoisture® obsahuje:

  • neuMoisture® shampoo 300 ml
  • neuMoisture® condition 250 ml

zdarma získáte neuMoisture® argan oil 100 ml.

Cena: 1.512 Kč.

Vánoční balíček reNeu®

Oživení, doplnění, obnova

Řada reNeu® je určena pro všechny typy vlasů, které potřebují nový start. Produkty totiž zlepšují nejen stav a strukturu každého vlasu, ale také pečují o pokožku hlavy.

V neposlední řadě pak chrání barvu, zanechávají vlasy uhlazené, hebké na dotek, přirozeně lesklé a navíc obsahují přírodní esenciální oleje získané z vanilkového lusku a máty peprné, jež vlasům propůjčí nezaměnitelnou  vůni.

Vánoční balíček  reNeu® obsahuje:

  • reNeu® shampoo 300 ml
  • reNeu® condition 250 ml

zdarma získáte neuStyling® texturizer 150 ml.

Cena: 1.512 Kč.

Vánoční balíček neuVolume®

Objem, plnost, lesk

Řada neuVolume® je určena pro všechny typy vlasů, které potřebují přidat na objemu. Každý z produktů obsahuje jedinečné přírodní ingredience, jež zajistí dlouhotrvající plnost a hustotu účesu, aniž by byly zatíženy jednotlivé vlasy. Vedle toho jsou v produktech i esenciální oleje z vanilky, bílého fenyklu a pačuli, které účesu propůjčí smyslnou vůni.

Vánoční balíček  neuVolume® obsahuje:

  • neuVolume® shampoo 300 ml
  • neuVolume® condition 250 ml

zdarma získáte novinku neuStyling® air dry shaper 150 ml.

Cena: 1.512 Kč.