Darujte ručně sbíranou sůl z Mallorky

Výjimečná, unikátní, úžasná. Tak by šla popsat tato sůl pocházející z panensky čistého prostředí Mallorky, která se kromě jiného může pochlubit jedním z nejčistších moří ve Středozemí. Právě v oblasti chráněného přírodního parku Salinas d´Es Trenc na Mallorce mají obrovské zkušenosti s ručním sběrem flor de sal, tedy solného květu.

Luxusní sada pro opravdové gurmány. Pět druhů variací výjimečné soli Flor de Sal d’Es Trenc – Rosa, Mediterránea, Olivas, Srí Lanka a Natural v malých baleních po 50 g, prezentovaných v sadě Luxury Edition. Tato pětihvězdičková edice je vhodná jako dárek pro každou příležitost.

Flor de Sal d' Es Trenc – solný květ – patří mezi nejkvalitnější 100% přírodní, nerafinovanou zdravou mořskou sůl na světě, nejen díky unikátním mikroklimatickým podmínkám na Mallorce. Sůl je bez jakýchkoli chemických přísad, sbírá se a čistí zásadně ručně. Solný květ obsahuje více než 80 minerálních a stopových prvků, má 2krát více draslíku a vápníku a až 20krát více hořčíku než běžná mořská sůl. Obsah chloridu sodného je však velmi nízký, a právě proto je vhodná i pro lidi s vysokým krevním tlakem. Díky tomu ji lze označit za zdravou.

Luxury Edititon - Balení obsahuje 5 × 50g

Sůl Flor de Sal d'Es Trenc Natural
Sůl Flor de Sal d'Es Trenc Olivy
Sůl Flor de Sal d'Es Trenc Středomořská
Sůl Flor de Sal d'Es Trenc Srí Lanka
Sůl Flor de Sal d'Es Trenc Růže

Cena: 849 Kč

Solný květ přírodní a s provensálskými bylinkami ve vánočním balení – 2x90 g

Vánoční dárková sada obsahuje nejprodávanější a nejpoužívanější Solné květy z Mallorky. Solný květ přírodní a Solný květ s bio provensálskými bylinkami. Ideální dárek pro každého, kdo chce ochutnat Solný květ poprvé. Krásný dárek také pro všechny gurmány a kuchařky.

Cena: 499 Kč

Solný květ přírodní v Keramické dóze a lžičkou 100 g

 Solný květ natural – je nejvzácnější a nejkvalitnější 100% přírodní, mořská sůl na světě. Tato sůl se nedá srovnat s jinou mořskou ani kamennou solí. Vzniká jen na určitých místech planety, kde jsou ideální povětrnostní podmínky. Díky šetrnému pěstování, kdy od sběru až po zabalení do krabiček jde jen o ruční práci, získala tato sůl, jako jediná na světě ECO certifikaci. Solný květ Es Trenc si oblíbili šéfkuchaři po celém světě, především pro její gurmánskou chuť. Solný květ vyniká svou křupavostí a lehce nasládlou chutí. Díky unikátní vlastnosti vytáhne přirozenou chuť pokrmů a rozvine její aroma, takže si můžete vychutnat svoje jídlo na maximum.

Praktická keramická dóza je skvělým doplňkem do jakékoliv kuchyně nebo také unikátním dárkem, který udělá opravdovou radost každému gurmánovi. 

Cena: 390 Kč

Solný květ d' Es Trenc Mediterranea v Keramické Dóze 100 g

Solný květ se sušenými provensálskými bylinkami v krásné keramické dóze s korkovým uzávěrem a keramickou lžičkou. Rozmarýn, oregano, tymián a majoránka jsou pěstované v bio kvalitě a suší se pod mallorským sluncem tak, aby neztratily nic ze své barvy, vůně a chuti. Při každém otevření tohoto balení Vás ohromí nádherná vůně, která Vás přenese do středomoří. Bylinky jsou namíchány v přesném poměru a přidány do solného květu tak, aby nebylo nějaké bylinky více, či méně. Tato sůl se výborně hodí ke grilování ryb, všech druhů bílých a červených mas, perfektně se hodí do italských pokrmů, na pizzu, omáček z rajčat a zeleniny.

Složení: Solný květ přírodní 93 %, směs bylin a koření v různém poměru 7 % (rozmarýn, oregano, tymián, saturejka a majoránka).

Cena: 390 Kč

Solný květ Natural Mallorca v keramické dóze a panenský olivový olej AZADA v krásné dřevěné krabičce je ideálním dárkem pro každého gurmána.

V této krásné dárkové sadě najdete keramickou dózu plnou nejvzácnější soli – Solného květu z Mallorky 100 g a Bio panenský olivový olej s chutí bazalky, rozmarýnu, česneku, citronu nebo pomeranče.

Každou dřevěnou krabičku Vám ručně a s láskou zabalíme, aby Váš dárek byl originální a udělal obdarovanému radost. Navíc jsme s naším truhlářem vytvořili krabičku tak, aby se dala dále použít, například k uchovávání koření.

Cena dárkové krabičky: 899 Kč

Solný květ a pravý šafrán – Nejnovější limitovaná edice solného květu s příměsí šafránu je ideální dárek pro všechny gurmány. Je vhodná na středomořské recepty, zejména v kombinaci s rýží a mořských plodů.

Cena: 299 Kč

Více informací ke všem produktům najdete na stránkách www.naturalmallorca.cz.