Emirates hledá nové členy palubního personálu z České republiky

Emirates, největší mezinárodní letecká společnost na světě, hledá kandidáty do svého mezinárodního týmu na pozici palubního personálu. Aerolinka se sídlem v Dubaji pořádá Den otevřených dveří pro nábor palubních průvodčích z České republiky dne 13. listopadu 2022 od 9h30 v Holiday Inn Prague Congress centre (Na Pankráci 15/1684, 140 00 Praha 4, Nusle).

Aerolinka hledá uchazeče, kteří budou pasažérům poskytovat perfektní služby a podílet se na tom, aby byla cesta s Emirates vždy nezapomenutelným zážitkem. Mezi hlavní priority společnosti patří bezpečnost, ideální kandidáti by tak měli být schopni sebevědomě řídit a kontrolovat služby poskytované na palubě letadla, včetně veškerých bezpečnostních postupů. Noví členové palubní posádky získají od Emirates prvotřídní vzdělání a samozřejmě zkušenost v nejmodernějším zařízení letecké společnosti v Dubaji.

Kandidáti, kteří se chtějí ucházet o tyto pozice, by měli přinést svůj životopis v angličtině s aktuální fotografií a zaregistrovat se zde, případně tak mohou učinit na místě. Další informace o požadavcích výběrového řízení jsou k dispozici na emirates.com/careers. Open Day probíhá celý den, pokud bude uchazeč vybrán do užšího kola výběru, bude informován o termínech dalšího kola pohovorů v rámci stejného dne.

Palubní personál společnosti Emirates je pestrou skupinou lidí složenou z více než 160 národností, což odráží také skladbu zákazníků: společnost operuje napříč 130 destinacemi na šesti kontinentech. Emirates provozuje moderní flotilu s více než dvěma stovkami širokotrupých letadel a je současně největším světovým provozovatelem letadel Boeing 777 a Airbus A380.

Letecká společnost nabízí uchazečům skvělé kariérní příležitosti, zaměstnanci mají k dispozici řadu školicích zařízení a širokou škálu vzdělávacích programů. Všichni členové palubního personálu Emirates mají zajištěné ubytování v Dubaji a k dispozici atraktivní zaměstnanecký balíček benefitů, včetně platového ohodnocení, které nepodléhá dani, zajištění bezplatného ubytování, transport z práce a do práce zdarma, zdravotní pojištění, exkluzivní slevy na nákupy a volnočasové aktivity v Dubaji. Členové palubního personálu mohou také využívat atraktivní cestovní benefity pro sebe i členy rodiny a přátele, a to do všech destinací, které letecká společnost obsluhuje.

Emirates provozuje linku do Prahy již 12 let a v současné době nabízí na trase Dubaj-Praha-Dubaj denní spoj.