Obuv ve stylu combat musíte mít

Začátek letošní podzimní sezóny teplotně přívětivý, výhled do dalších týdnů už tak úsměvný není. Vyzbrojte se do sychravého nečasu, který brzy nastane, pevnou a pohodlnou obuví, která stylově doplní váš podzimní outfit. Modely v combat stylu, inspirované robustním vojenským obutím, jsou do podzimního počasí jako dělané.  Snoubí v sobě nejen pohodlí, ale také atraktivní design. V jaké podobě se představí?

Nízké kozačky ve stylu combat

Nejtypičtějším představitelem této obuvi je právě ta šněrovací. Nízké kozačky s výrazným šněrováním na robustní profilované platformě jsou prostě obuv, kterou na podzim musíte mít! Nosí se jak černá klasika, tak nepřehlédnutelné modely v módních béžových a krémových odstínech. Poutavě vypadá i kontrastní obuv v kombinaci černé a světlé barvy. Kromě jednoduchých minimalistických modelů se nosí také kousky s výraznými kovovými prvky v rockovém stylu.

Doplňte svůj podzimní outfit botami, které nejen, že skvěle vypadají, ale především se příjemně nosí. Pokud si s tkaničkami příliš nerozumíte, vsaďte na modely se zipem.

Combat Chelsea boots

Nadčasová ikonická obuv podzimu se letos představí v novém kabátu. Vyšší holeně, pevná profilovaná podešev či zajímavé detaily v podobě kovových řetězů a různých aplikací – taková je Chelsea obuv dle aktuálních trendů. Nosí se jak tmavá, tak světlá varianta, nebo modely kombinující kontrastní barvy.