Buďte originální díky svým botkám!

Vsaďte na monogramy. Vnesete tak do svého podzimního outfitu originalitu a luxus. Efektně se vyjímající vzory na obuvi najdete napříč celou kolekcí Deichmann. Zdobí lodičky, různé typy tenisek a nízké šněrovací kozačky. Vybrat si můžete z jak celovzorovaných modelů, tak z kousků s potištěnou vsadkou, nebo potištěnými detaily. Poutavé vzory v kombinaci s neutrálními barvami, jako je hnědá, béžová, nebo černá, doplněné o zlaté kovové detaily, vytváří i z na pohled obyčejné obuvi nesmírně stylovou záležitost.

Obuv se vzorem je sama o sobě výrazným prvkem, a tak se hodí spíš k jednoduchým outfitům. Lodičky na podpatku trendově doladí váš business kostýmek, tenisky zase jakýkoliv ležérní podzimní outfit. Kromě klasických tenisek si můžete vybrat také z extravagantních chunky modelů na robustní platformě nebo z kotníkových tenisek ideálních do chladnějšího podzimního počasí. Na své si přijdou také milovnice pevné šněrovací kotníkové obuvi.

Kromě obuvi zdobí luxusní vzory také kabelky. Pokud pokukujete po novém stylovém doplňku, jsou vzorované kabelky skvělou volbou. V kolekci Deichmann najdete především vzorované kabelky do ruky v béžové, světle šedé, černé, nebo pastelově růžové barvě.