Spojovací prvek na modelech Deichmann jsou kovové řetězy a řetízky

Jak se Vám zamlouvá nový trend kovových řetězů a řetízků, které zdobí obuv nejen podzimní obuv. Je to přímo spojovací prvek, který najdete na modelech Deichmann napříč celou kolekcí: na balerínách, lodičkách, polobotkách, mokasínech, Chelsea obuvi, ale také na kotníkových kozačkách. Díky typové rozmanitosti obuvi se tak můžete proměnit v drsnou holku, ale také v elegantní divu.

Modely s řetízkem jsou jako stvořeny pro milovnice minimalistické, a přitom výrazné obuvi. Kolekci vévodí jednoduché čisté linie v kontrastu s robustními podešvemi nebo blokovými podpatky, doplněné o rafinované kovové detaily. Jednotlivé prvky tak vytváří z obuvi neotřelý kousek, který na ulici nelze přehlédnout.

Z barev dominují především černá, béžová a krémové odstíny. Osvěžuje je několik odvážnějších kousků ve fialové a temně vínové.

Pohráváte si s myšlenkou si obuv s řetízkem pořídit, ale nevíte, pro který model se rozhodnout? Na začátku podzimu začněte pohodlnými balerínami, nebo chunky mokasíny. Do kanceláře se hodí lodičky nebo mokasíny na blokovém podpatku. S klesající teplotou přesedlejte do kotníkových kozaček na vysokém podpatku. Na běhání městem a odpolední procházky v podzimním nečasu se osvědčí nízké kozačky nebo Chelsea obuv s vyšší holení.