Naučte své dítě dělat udržitelná rozhodnutí

Mladší generace se rychle učí a záleží jim na ochraně životního prostředí, ukažme jim správná rozhodnutí, která přírodě dlouhodobě pomohou. Prvním krokem by bylo přestat používat plasty, které znečišťují životní prostředí a jsou škodlivé i pro tělo. Připravme jim vhodnou láhev na vodu, která jim bude pomáhat po celý den s pravidelným pitným režimem.

Nové udržitelné láhve waterdrop® pro děti jsou vyrobeny z vysoce kvalitní dvoustěnné nerezové oceli. S objemem 400 ml se vejdou do každé školní tašky. Stačí si vybrat z pestrých barev, které se budou líbit každému malému školákovi. Lahve navíc udrží nápoj studený až 24 hodin a horký 12 hodin.

Pití vody pomáhá dětem zlepšit jejich koncentraci. Při výběru nápojů pro děti se vyhněte těm, které obsahují kofein nebo vysoký obsah cukru, jako jsou některé džusy a balené čaje. Kromě toho mají vysoký obsah cukru a dehydratují organismus. Voda je základní tekutinou pro hydrataci organismu, protože neobsahuje sladidla a přísady, které zvyšují počet kalorií přijatých malým dítětem a přispívají k optimálnímu fungování mozku, na rozdíl od jiných nealkoholických nápojů, které poskytují pouze dočasný pocit energie. Evropský úřad pro bezpečnost potravin doporučuje minimální spotřebu 1,3 litru tekutin denně pro děti ve věku od 4 do 8 let a přibližně 1,7 litru denně pro děti starší 9 let.

Nové dětské láhve mají dvě víčka, která skvěle těsní, když se děti potřebují napít na cestách. Víčko Pull-Up má praktický vysouvací měkký silikonový sosák, díky němuž se s lahví snadno manipuluje jednou rukou, což je ideální řešení pro děti, zejména během hodin tělesné výchovy. Nerezová ocel navíc neabsorbuje chutě ani pachy a snadno se čistí. Velikost je ideální pro děti do školy, na doma nebo na hřiště.

Víčka jsou kompatibilní se všemi současnými lahvemi waterdrop®. Výhodou je, že neobsahují BPA, chemickou sloučeninu používanou při výrobě plastových nádob, která je toxická pro životní prostředí a organismus. Kryty jsou rovněž certifikovány TÜV, což znamená, že jsou odolné a kvalitní.

Lahve pro malé školáky

Praktická lahev waterdrop® s vytahovacím víčkem Pull-Up, ze které lze pít jednou rukou. Veselá barevná láhev je vyrobena z vysoce kvalitní dvoustěnné nerezové oceli, která udrží nápoj studený až 24 hodin a teplý 12 hodin. V chladných dnech tak nebude problém dát si chutný horký čaj, a to ani při odpoledním kroužkování. Díky praktickému objemu 400 ml se lahve vejdou do každé dětské ruky i školní tašky. Nové a praktické víčko Pull-Up s výsuvným silikonovým podšálkem je navrženo pro pití jednou rukou a díky integrovanému poutku se snadno připevní tam, kde je potřeba. Kromě toho lze víčko Pull-Up použít na všechny stávající láhve. Pití vody už nebude pro žádného školáka problém, stačí si vybrat oblíbenou barvu.

Cena lahve Waterdrop : 739 Kč

Více na https://waterdrop.cz