Oční stíny od Annabelle Minerals: Objevte způsob, jak rozzářit svůj pohled

Líčení očí je korunou každého make-upu. Dokáže totiž běžný vzhled pozvednout na dramatický, sexy nebo třeba romantický look. Ať už chcete vypadat přirozeně nebo toužíte vzbuzovat zájem, správně zvolené oční stíny jsou přesně tím prostředkem, který vám v tom pomůže. Díky očním stínům s přírodním složením od Annabelle Minerals může být vaše líčení opravdu jednoduché, dlouhotrvající a navíc nezatíží jemnou pokožku očního okolí.

Minerální oční stíny Annabelle Minerals Mint

Jemně namleté ​​sypké oční stíny mají hladkou konzistenci a díky svému minerálnímu složení pečují o tenkou pokožku kolem očí. Jejich saténový povrch navíc přirozeně rozjasňuje pohled a dodává mu svěžest. Stíny se nedrolí a během dne neztrácejí na intenzitě. MINT jsou oční stíny ve šťavnaté zelené barvě, která svou intenzitou připomíná čerstvé listy máty. Tyto minerální stíny se výborně hodí zejména pro zvýraznění tmavých, oříškových a také zelenohnědých očí.

Jak používat minerální oční stíny?

Minerální oční stíny lze používat jak za sucha, tak i za mokra (pro intenzivnější odstín). Jsou perfektní pro denní i večerní make-up a nejlépe se nanášejí štětcem. Před líčením je vhodné na oční víčka aplikovat tenkou vrstvu podkladové báze, aby make-up vydržel ještě déle. Stíny nanášejte od vnějšího koutku oka. Pokud je získaný efekt příliš jemný, je možné celý proces opakovat.

Minerální oční stíny Annabelle Minerals, Mint: 239 Kč.

Jílové oční stíny Annabelle Minerals Ice Tea

Jílové stíny jsou ideální pro velmi citlivé oči a také pro všechny, kdo používají kontaktní čočky. Jejich základ totiž tvoří zdravotně nezávadné kosmetické jíly a jen minimum dalších přísad. Mají hladkou konzistenci, vyhlazují víčka a dodávají jim elegantně matný look. ICE TEA je intenzivně oranžový odstín, který rozjasňuje pohled a zároveň mu dodává smyslnou hloubku. Tyto teplé broskvové tóny jsou ideální pro zvýraznění krásy modrých a šedých očí.

Jak používat jílové stíny?

Jílové oční stíny jsou odolné vůči potu, oděru, a na oku tudíž vydrží mnoho hodin, a to i na tzv. „mastném víčku.“ Při aplikaci se nerozmazávají ani nedrolí. Před líčením naneste na oční víčka trochu minerálního make-upu nebo jílové báze. Díky tomuto triku vydrží stíny ještě déle. Výjimečná textura jílových očních stínů umožňuje jejich snadné míchání. Vše, co k jejich aplikaci potřebujete, je vhodný štětec na stínování, to abyste získali efekt prolnutí barev.

Jílové oční stíny Annabelle Minerals, Ice Tea: 269 Kč.

Ať už se rozhodnete pro jakýkoli vzhled, líčení očí je vždy dokonalým způsobem, jak podtrhnout svou krásu. Bavte se experimentováním a zjistěte, co vám sluší.