Eva Primus Kovandová uspořádala další networking pro členy Hospodářské komory Praha 1

Letní neformální networkingový snack, který se konal 11. srpna, organizovala Hospodářská komora Praha 1. Za touto specifickou aktivitou už tradičně stála Eva Primus Kovandová, ředitelka kanceláře představenstva. Propojování členů vnímá jako jeden z osobních vkladů, které organizaci přináší. Jejím přáním vždy je, aby si účastníci setkání užili, a tak vždy se pokouší získat další členy s nadšením a společně pak vybírají i netradiční prostor, který přispívá k příjemné atmosféře.

Networking úspěšně funguje napříč stoletími, je vždy velmi zajímavým a cenným nástroje bez ohledu, jak se, kdy čase nazýval. Vytváření vztahů patří mezi základní společenské, obchodní i osobní potřeby každého člověka. Evě Primus Kovandové se společně s Ingrid Šůrovou, členkou představenstva, opět podařilo vytvořit skvělý prostor pro členy Hospodářské komory, jak se neformálně setkat a vyměnit si nejen základní informace, ale i zkušenosti a samozřejmě také kontakty.

Networkingový snack se tentokrát konal na zcela nové lodi Albatros II., která vyplula z Dvořákova nábřeží. Program měl spád, počasí bylo příznivé a vyhlídka na Prahu z hladiny Vltavy byla jedinečná.