Chcete mít vlasy jako Locika?

Trpělivosti máte dost, ale vaše vlasy ne a ne dorůst? Moc dobře víte, že rostou, protože na novou barvu musíte chodit každých 6 týdnů, ale délka zůstává pořád stejná… Nebo vás trápí baby vlásky kolem obličeje, které jsou pořád ve své dětské fázi a nepovyrostou ani o kousek? Nebo z vašimi vlasy zamával porod a vy se je snažíte podpořit, co nejvíc to jde?
Zahoďte všechno, co děláte a pojďte se podívat na Super Strong® Liquid Treatment™. Siláka, který vašim vlasům vysvětlí, jak se roste!

  1. Je to ochranář!

Základním problémem vlasů, o kterých mluvíme, je jejich lámavost. Jsou křehké a při sebemenším náporu šátku, svetříku či jen polštáře se ulomí. A proto zdánlivě vypadají, že nerostou. Super Strong® Complex je složen ze zeleninového proteinu a aminokyselin pšeničného proteinu a vlasy ochrání před mechanickým poškozením. 

  1. Posiluje vlasové vlákno

Ochrana je důležitá, ale potřebujeme vlas posílit i zevnitř. Super Strong® Liquid Treament umí nahradit chybějící aminokyseliny a tím vlas zpevnit. Rozdíl ucítíte po první aplikaci!

3   3.  Česání bude slast

Vaše nyní zpevněné a ochráněné vlasy se zase začnou chovat slušně. K česání už nebudete potřebovat kapesníčky na utření slz, díky zacelenému vlasu to půjde jako po másle!

Super Strong® Liquid Treatment™, 250 ml, DPC 739 Kč / 26,87 €

Produkty v prodeji v kadeřnických salonech: www.paulmitchell.cz/salony