Zuzana Bubílková říká, že dnes musíte šokovat!

Do Karlových Varů na počátku července zamířily opět tisíce lidí, byl zde zahájen 56. ročník filmového festivalu. Lázeňské město opět žije nejen filmy, večírky, svébytnými názory, postoji i krásnými róbami, ale ne každý to umí vychytat… Dámy už se třesou na fotografie těch nejzajímavějších rób, které by také rády oblékly. Letos se však strhla trochu jiná mela okolo šatů spisovatelky Radky Třeštíkové. Její krásnou štíhlou postavu ve Varech zakrýval jen sporý obleček, který připomínal spíše plážové šaty…

Napodobit se je nebála moderátorka Zuzana Bubílková, která v těchto dnech aktivně odpočívá v zámeckém hotelu v Třešti. Tento jednoduchý model doplnila odpovídajícím tetováním, které si narychlo namalovala a vyrazila na červený koberec, který byl shodou okolností rozvinutý před zámkem. „Potřebovala jsem styl trošku na plovárnu, trošku do fitka a trochu sado maso,“ pronesla s vážnou tváří známá glosátorka, která vyřešila i kruh do nosu. „Dělám náhrdelníky z korálků a kruhový komponent jsem našla,“ dodala a druhý den si ještě postěžovala: „Tetování jsem si na břicho namalovala sama tužkou na obočí. Nešlo to pak smýt, ještě teď ho tam mám,“ prozradila Zuzana Bubílková.

Sama spisovatelka se později za nedodržení dress code později několikrát omluvila, ale pozornost na sebe rozhodně upoutala. „Dneska musíte šokovat, a to přesně Třeštíková udělala. Dneska i babičky v zapadlé vísce vědí, že je Třeštíková spisovatelka,“ míní Zuzana Bubílková.