Praktičtí pomocníci do kuchyně od Lamart vás nezklamou

Uchovávejte potraviny dlouhodobě čerstvé a chutné. Vložte je do chladničky nebo mrazničky v kvalitních skleněno-plastových dózách Lamart LT6012. Ta obsahuje tři kusy dóz s objemem 320, 520 a 800 ml. Vyrobeny jsou z odolného sklad a plastu s kvalitním silikonovým těsněním, to zaručuje, že jsou dózy jak vzduchotěsné, tak i vodotěsné a potraviny si tak zachovají maximální kvalitu i při uložení do lednice. Dózy jsou odolné teplotám od -20 do +110 °C, můžete je proto vložit nejen do ledničky, ale i mrazničky nebo do mikrovlnné trouby.

Doporučená cena 269 Kč.

Krájecí deska s ostřičem na nože Lamart LT2061

Krájecí deska Lamart LT2061 je vyrobena z bambusového materiálu. Obsahuje i ostřič na nože s wolframovým nerezovým ramene, který zostřuje čepele.

Doporučená cena 189 Kč.

Nepřilnavý kastrol s poklicí Lamart LT1138

Kastrol Lamart ROCK LT1138 se díky svému designu a širokému využití hodí do každé kuchyně. Můžete ho použít na všech typech sporáků včetně indukce. Je vyroben z vysoce odolného hliníku a má objem 3 litry. Vnitřní povrch marble je vysoce odolný a nepřilnavý. Součástí balení je skleněná poklice, díky níž budete mít perfektní přehled o průběhu vaření. Disponuje také otvorem pro unikání páry. Aby se s ním snadno manipulovalo, je Lamart ROCK vybaven soft rukojetí, která je velmi příjemná na dotek.

Doporučená cena 569 Kč.