Stylové a praktické doplňky do práce i na cesty

Prázdniny jsou časem na odpočinek, zábavu a cestování! A tomu by měl odpovídat i váš letní šatník. Výrazné barvy podpoří vaši radostnou náladu na každém kroku, ať už se octnete na dovolené u moře, nebo vyrazíte s přáteli na víkend k nedalekému jezeru. Nákupní galerie Ignaz Rösler představuje řadu doplňků od značek Kipling a Bric's, které do vašeho dokonalého léta vnesou nejen styl, ale i vítané pohodlí.

Belgická značka Kipling je známá svým moderním stylem a praktickým zpracováním. To se promítá také v nejnovější kolekci kabelek, batůžků a kufrů, které jsou vyvedeny v pestrých barvách a hravých motivech. Pohodlí vám pak zajistí důmyslná organizace a množství různých kapes, díky nimž si na cestách bezpečně uložíte své doklady i notebook. Třešničkou na dortu je pak použití vodoodpudivých materiálů, které ochrání vaše cennosti před vlhkostí i při nečekané přeháňce.

Pro milovníky luxusního stylu je řada italských doplňků Bric's jako stvořená. Nadčasový design a kvalitní materiály vytváří v kombinaci s ručním zpracováním jedinečný, elegantní vzhled. V kolekci Sorrento se dominantním prvkem stává bavlněné plátno s voděodolnou povrchovou úpravou, které je měkké, a přesto vysoce odolné. Zvoleny byly především přírodní odstíny, které upozorňují na fakt, že při výrobě byl brán ohled na životní prostředí. Ve znamení udržitelnosti je vytvořena také kolekce X-Collection, jež v doplňcích v barvách písku, moře a s motivem pestré kamufláže využívá recyklovaný nylon.

To vše a ještě více objevíte v nákupní galerii Ignaz Rösler nebo na www.ignazrosler.cz.