KORRES White Pine Meno-Reverse™: pro krásu, která nestárne ani po menopauze

Nová řada White Pine Meno-Reverse™ je dalším logickým krokem v komplexní péči o pleť kosmetické značky KORRES. Tato kolekce byla vyvinuta speciálně pro ženy po menopauze. Jejich pleti totiž navrací její původní vzhled a pružnost, dodává plnost a hydrataci a zároveň snižuje výskyt hlubokých vrásek. To všechno díky patentované technologii Meno-Reverse™ a výtažkům z bílé borovice, která roste na vrcholcích pohoří Pindus. Jde zkrátka o silné přírodní řešení pro krásnou zralou pleť.

White Pine Deep Wrinkle, Plumping+Age Spot Concentrate Meno-Reverse™

Vrásky + stařecké skvrny

Super účinný koncentrát speciálně vyvinutý pro ženy po menopauze k boji proti oslabené pleti a snížení výskytu nejhlubších vrásek i stařeckých skvrn. Využívá technologii Meno-Reverse™, u které je klinicky prokázáno, že navrací pleti její původní objem a oddaluje její povolování. Výtažek z bílé borovice, což je patentovaná účinná složka společnosti KORRES, pak snižuje vzhled jemných i hlubokých vrásek.

White Pine Deep Wrinkle, Plumping+Age Spot Concentrate Meno-Reverse™, 30 ml: 1.585 Kč/59,80 EUR.

White Pine Volumizing Serum-In-Moisturizer Meno-Reverse™

Objem + vrásky

Intenzivní sérum v hydratačním krému poháněné technologií Meno-Reverse™ a výtažky z borovice bílé je rychle působící víceúčelový produkt, který pokožce obličeje navrací její původní objem. Krom toho oddaluje povolování pleti, které je pro období po menopauze tak příznačné, vypíná ji a pozvedá, čímž vytváří mnohem mladistvější vzhled.

White Pine Volumizing Serum-In-Moisturizer Meno-Reverse™, 40 m: 1.455 Kč/54,80 Eur.

White Pine Ultra-Replenishing Deep Wrinkle Cream Meno-Reverse™

Obnova + hloubková hydratace

Bohatě hydratující krém na obličej s technologií Meno-Reverse™ a patentovaným extraktem z borovice bílé se zaměřuje především na ztrátu vlhkosti, která je pro postmenopauzální období tak typická. Výsledkem pravidelného používání je pevná, mladistvá a rozjasněná pleť.

White Pine Ultra-Replenishing Deep Wrinkle Cream Meno-Reverse™, 40 ml: 1.455 Kč/54,80 Eur.

White Pine Restorative Overnight Facial Meno-Reverse™ + Retinol Alternative

Vyhlazení vrásek + doplnění

Vysoce účinná péče vyhlazuje vrásky a do postmenopauzální pokožky dodává mohutnou dávku hydratace, a to nejen díky technologií Meno-Reverse™ a výtažkům z bílé borovice, ale také prostřednictvím retinolu. Všechny složky se navíc postarají o zklidnění a přirozené rozzáření pleti.

White Pine Restorative Overnight Facial Meno-Reverse™ + Retinol Alternative, 40 ml: 1.535 Kč/57,80 Eur.

KORRES Full Circle Skin Care

Soil Lab: Nejstarším známým stromem na světě je Adonis - bílá borovice, jejíž jméno je odvozeno od řeckého boha krásy. Mezinárodní výzkumný tým ji objevil v pohoří Pindus, její přesné umístění je však dobře střeženým tajemstvím.

Extraction Lab: Prostřednictvím 100% zero-waste procesu a za pomoci čistě přírodních rozpouštědel získáváme vysoce kvalitní extrakty. Pevné zbytky pak kompostujeme a vytváříme z nich organické hnojivo. Výtažek z bílé borovice se díky nám nachází v celosvětové bibli kosmetických přísad, WINCI, a to jako účinná složka proti stárnutí.

Molecular Lab: Řada White Pine s technologií Meno-Reverse™ byla cíleně vyvinuta pro postmenopauzální pleť. Využíváme v ní mimo jiné i přírodní směs peptidů získanou z listů artyčoku, která pomáhá pleti vrátit se k původnímu vzhledu a pocitu před menopauzou. Je klinicky prokázáno, že naše produkty obnovují hladinu hydratace, zvyšují objem pleti, kontrolují vysušení, zjemňují povrch a v neposlední řadě snižují výskyt jemných i hlubokých vrásek.

Formulation Lab: Po menopauze klesá hladina lipidů o 30 %, reprodukční kapacita buněk pak dokonce o 36 %, během následujících 5 let se navíc z pokožky ztratí 30 % kolagenu. Kůže se ztenčuje a stává se citlivější. Hluboké vrásky, viditelné povolování, intenzivní suchost, hrubá textura, matnost, stařecké skvrny, to všechno jsou příznaky postmenopauzální pleti. Naše unikátní receptura se zaměřuje na všechny tyto průvodní jevy stárnutí pokožky. Osm z deseti žen potvrdilo, že jejich pleť je po používání přípravků KORRES White Pine stejná jako před menopauzou.

Design Lab: Designový tým KORRES tvoří grafici, architekti, průmysloví designéři, ilustrátoři, fotografové a umělci. Víme, že i vzhled a obal prodává, proto chceme, aby naše produkty vedle svých blahodárných účinků, měly i efekt estetický. Náš design je inspirován vznešeností přírodních krás, zároveň ale obaly musí bez kompromisů plnit svůj účel a samozřejmě musí být i maximálně ekologické.

Recycle Lab: Ve společnosti KORRES sbíráme vytříděné obaly a zajišťujeme jejich opětovné použití. Chceme proměňovat obyčejný odpad v krásné recyklované předměty, a dát jim tak druhou šanci. Naše Recycle Lab je již v Řecku plně funkční a usilujeme o expanzi po celém světě.