Podle Hany Reinders Mašlíkové k úspěchu v soutěži nepostačí jen vypracované tělo!

Hanu Reinders Mašlíkovou známe jako modelku a moderátorku, ale je také velice úspěšnou kulturistkou. Letos v květnu se předvedla v kategorii bikini fitness a byla velice úspěšná, vybojovala zlato a bronz. Úspěch rozhodně nebyl zadarmo, půl roku opravdu denně dřela ve fitku a dodržovala striktní jídelníček.

Letos poprvé si přišla obhlédnout finalisty soutěže Muž roku, ale spíše mladí pánové obdivně okukovali skvěle vypracované Hanky tělo. I pánové měli, co předvést, ale podle Reinders Mašlíkové jen svaly rozhodně na vítezství nestačí! „Pokud to mají dobře nastavené v hlavě, soutěž Muž roku si užijí a budu mít zážitek na celý život,“ míní úspěšná kulturistka, která má slabost pro mulaty a muže tmavší pleti, ale nikdy s takovým chlapíkem prý nechodila a raději opěvovala svého manžela.

Díky úspěchům svého manžela se nepřijede do Náchoda podívat na finále soutěže. „Plní se mu trenérský sen, jeho dva bojovníci se dostali do soutěže, která je jakousi předvstupenkou do UFC. Budeme tři týdny v Las Vegas, tak je pochopitelné a určitě i omluvitelné, že na finále nebudu,“ vysvětlila Hana Reinders Mašlíková, proč nezasedne v porotě Muže roku.

-lz-