Dodejte svému společenskému looku punc ženské elegance

Léto je jako stvořené na pořádání slavností všeho druhu. Dostali jste pozvánku na svatbu nejlepší kamarádky, oslavu významného jubilea, křtiny, nebo zahradní party? Možná už víte, co si vezmete na sebe, ale máte jasno, jakou obuv zvolit?

Dodejte svému společenskému looku punc ženské elegance v obuvi na podpatku. Kromě lodiček s páskem kolem kotníku jsou letním trendem především slingback modely s otevřenou patou a lodičky s bočním vykrojením. Nesmírně stylově vypadají kousky se šněrováním, nebo rafinovanými řemínky.

I u sandálků se setkáváme jak s otevřenými modely, tak s kousky s uzavřenou patou. Hitem letošní sezóny jsou především sandály s poutavým proplétaným páskem, nebo výrazným kovovým řetízkem. V módě rovněž zůstávají i klasické jednoduché páskové modely.

Kolekce letních lodiček a sandálků Deichmann sází nejen na neotřelé střihy a detaily, ale také na barvy. Oživte svůj slavnostní outfit extravagantním kouskem v pastelových, nebo výrazných sytých odstínech. Kromě veselých barev v kolekci nechybí ani elegantní modely v neutrálních či metalických odstínech.

Pokud máte obavy, že se ve svůdných jehlách budete bořit na zahradě do hlíny, zvolte kousek na pevném blokovém podpatku, který vám zabezpečí větší pohodlí a stabilnější krok.