Tělové oleje NATAVA pečují o vaši pokožku díky mocné síle přírody

Česká značka přírodní a bio kosmetiky NATAVA přichází s další novinkou v oblasti péče o pokožku – tělovým olejem v několika neodolatelných variantách. Všechny certifikované kosmetické oleje NATAVA jsou obohacené o rozmarýnový extrakt, což je velmi silný přírodní antioxidant, který chrání pokožku, regeneruje a pomáhá sjednotit barevný tón pleti. Oleje se velice snadno se nanáší díky praktické skleněné pipetce. Stejně jako ostatní produkty NATAVA vynikají šetrným zpracováním surovin, originální recepturou s vysokou koncentrací aktivních látek, praktickým balením i maximálním důrazem na udržitelnost a šetrnost k přírodě. Najdete je v recyklovatelných obalech o objemu 50 ml či 100 ml.

Čisté rostlinné oleje patří mezi cenné a nenahraditelné ingredience. Získávají se nejčastěji mechanickým lisováním semen nebo olejnatých plodů. Ty nejkvalitnější se lisují metodou „za studena“ -  teplota při zpracování oleje nepřesáhne 50 °C, což je velmi důležité pro uchování přirozených vlastností olejů. Oleje poskytují nejen potřebnou ochranu a hydrataci, ale zároveň pokožku vyživují do hloubky a dodávají jí potřebné vitamíny a minerály.

Tělové oleje je ideální používat po sprše či koupeli, protože vodou zvláčněná pokožka je lépe vstřebává. Stačí jen nakapat pár kapek oleje do dlaně, promnout mezi prsty a jemnými krouživými pohyby je vmasírovat do pokožky.

Tělový olej NATAVA - Malina

Malinový olej je vhodný pro suchou a namáhanou pokožku, snadno se vstřebává a nezanechává mastný film. Pomáhá pleť hydratovat a regenerovat zejména po dlouhodobém pobytu na slunci. Přispívá k fyziologické obnově pokožky především při vysoké námaze a pomáhá pečovat i o problematickou pokožku.

Cena: 50 ml – 399 Kč, 100 ml – 549 Kč

Tělový olej NATAVA - Pupalka

Pupalkový olej je vhodný pro problematickou a citlivou pokožku. Promašťuje, zvláčňuje, zjemňuje a zklidňuje. Podporuje fyziologickou obnovu pokožky a pomáhá udržovat její elasticitu. Výborně regeneruje a efektivně pomáhá při redukci strií a jiných nerovností.

Cena: 50 ml – 399 Kč, 100 ml – 549 Kč

Tělový olej NATAVA - Šípek

Šípkový olej je vhodný pro unavenou a namáhanou pokožku. Obsahuje velké množství vitamínů, posiluje pružnost zralé pleti a celkově sjednocuje barevný tón pokožky. Přispívá k fyziologické obnově pokožky, zejména při její vysoké námaze a v péči o problematickou pleť.

Cena: 50 ml – 399 Kč, 100 ml – 549 Kč

Tělový olej NATAVA - Makadamie

Makadamiový olej je vhodný pro zralou, suchou nebo citlivou pokožku. Rychle se vstřebává a nezanechává mastný film, podporuje regeneraci pokožky a její vitalizaci. Zanechává pokožku hedvábně jemnou a vyživenou.

Cena: 50 ml – 249 Kč, 100 ml – 399 Kč

https://www.union-cosmetic.cz/telove-oleje