Své velké ano, byste, dámy, měly říci v pohodlných botičkách!

Chystáte se letos říct partnerovi své „ano“? Proměňte se v tu nejvíc okouzlující nevěstu na světě. Dokonalý svatební outfit ale není jen o perfektně padnoucích šatech. Jeho důležitou součástí je také vhodná obuv. Nenechávejte její výběr na poslední chvíli, vyhnete se tak případnému zklamání. Pokud pořád hledáte ty pravé střevíčky pro váš velký den, máme pro vás inspiraci.

Lodičky, sandálky na podpatku, baleríny, nebo nízké sandály? Výběr je letos opravdu bohatý a obuv tu najde jak nevěsta elegantní, tak boho chic, nebo třeba nevěsta, kterou čeká svatba na pláži. 

Kolekci dominují především tradiční odstíny bílé, smetanové a krémové, ale nechybí ani metalické modely. Pokud vám přijde klasika v podobě prostých bílých lodiček nudná, vsaďte na atraktivnější stylový model. Trendem jsou krajkové nebo saténové lodičky s hlubokým vykrojením. Velice elegantně vypadají také jednoduché hladké modely s ozdobným páskem kolem kotníku. Na léto jsou skvělou volbou také lodičky s otevřenou patou.

Preferujete jako svatební obuv spíš otevřené elegantní sandály? V kolekci Deichmann najdete jak minimalistické modely bez zdobení, tak designové sandály s perlovými a kamínkovými aplikacemi. Nádherné jsou také třpytivé metalické kousky, ve kterých přímo zazáříte!

Tak které vás budou provázet ve váš velký den?