Annabelle Minerals pečuje o vaši pleť - chrání ji i proti slunci!

Letní počasí nás často staví před rozhodnutí, zda použít make-up a riskovat, že se během celého dne rozmaže a ucpe póry, nebo jej vynechat, což pro mnoho z nás není přijatelná možnost. S minerálními krycími make-upy Annabelle Minerals se tomuto dilematu vyhnete: perfektně kryjí, díky 100% přírodnímu minerálnímu složení bez mastku, olejů a parfému nezatěžují pleť, vypadají velmi přirozeně a nenápadně a díky stále širší paletě odstínů si vybere přesně ten pravý skutečně každý. Jako bonus mají make-upy Annabelle Minerals ochranný faktor proti slunečnímu záření.

Netradiční složení odpovídá i netradiční konzistenci jemného prášku, který se nanáší štětcem. Díky nové formuli složené z minerálních přísad poskytne vaší pokožce požadovaný efekt perfektního líčení od jemného sjednocení barvy až po plné krytí. Podle toho, které partie potřebují výraznější krytí, stačí pouze přidat jemnou vrstvu – přetřít štětcem omočeným v minerálním prášku. Ani při intenzivnějším nanášení se však nemusíte bát efektu „masky“. Pokožka po aplikaci minerálního make-upu bude navíc perfektně projasněná a v letním slunci bude vypadat dokonale. Minerální kosmetika Annabelle Minerals je vhodná i pro suchou pleť, kterou dál nijak nevysušuje.

Novinkou letošního léta je celá nová řada odstínů s názvem PURE. Její tóny jsou zcela neutrální a spolu s řadou SUNNY doplní celou škálu barev mezi řadami GOLDEN a NATURAL. Výsledná paleta 20 odstínů tak zaručí, že ten správný odstín nyní najde opravdu každý, kdo po přírodní veganské péči zatouží.

V Annabelle Minerals jsme vyslyšeli také častou poptávku na odstín mezi Golden Fair a Golden Light, mezi než nyní perfektně zapadne nový odstín Golden Sand. Odpovídající odstín najdete samozřejmě i v řadě Sunny pod příznačným názvem Sunny Sand.

Nová řada podtónů PURE a nové odstíny Sunny, Golden a Natural.

4g - 279 Kč / 10g - 459 Kč

Nově se tak můžete těšit na následující škálu odstínů, které se liší úrovní jasu i vhodností pro velmi světlou i tmavou pleť.

GOLDEN: teplé, zlatavě-olivové tóny jsou nejprodávanějším barevným podtónem.

SUNNY: žlutě-citronové tóny jsou nejteplejší z dostupných podtónů.

PURE: nová řada podtónů, pro ty, kterým nesedí teplý ani studený podtón.

NATURAL: neutrální, béžové tóny jsou nejchladnější z dostupných podtónů.

Které kouzelné látky stojí za skvělými vlastnostmi minerálních make-upů Annabelle Minerals?

Slída – Možná si ji pamatuje z přírodopisu: slída jsou ony třpytivé částečky, které propůjčují lesk u nás hojně zastoupené žule. Správné zpracování a rozemletí na nejjemnější prášek dokonale rozjasní i vaši pleť. Slída odráží světlo, takže vaše pleť bude vypadat svěže, odpočatě a doslova vás celou rozzáří.

Oxid zinečnatý – Jemný bílý prášek s názvem oxid zinečnatý je základním stavebním kamenem mnoha krémů pečujících o citlivou pleť maličkých miminek nebo přírodních netoxických opalovacích krémů. Má totiž protizánětlivé a zklidňující účinky, působí proti vzniku akné a dokonale vaši pleť zmatní.

Oxid titaničitý – Bílý pigment, který se hojně využívám v opalovacích krémech pro svou jedinečnou vlastnost: pohlcuje UV záření a přeměňuje jej v naprosto neškodné teplo. Má velmi výrazný jas a vynikající odrazné vlastnosti, i jemu vděčí minerální kosmetika Annabelle Minerals za svoje rozzářující a pečující schopnosti.

Oxid železnatý a ultramarín – Jak docílit toho, aby minerální make-upy měly každý svůj jedinečný specifický odstín? Starají se o to třeba oxid železnatý a ultramarín. Právě tyto dvě složky ovlivňují intenzitu a odstín líčení, navíc zajišťují stálost make-upu a jeho voděodolností.

Dále v nich najdete uhličitan vápenatý, myristát hořečnatý, nitrid boritý a stearan hořečnatý.