Detox Eye-Makeup Remover podporuje obnovu funkce buněk

Biokompatibilní péče o pleť od Grown Alchemist, která obnovuje funkce buněk, a naplno tak využívá veškerý potenciál zdravé pokožky obličeje. Jednoduše - je to biologie krásné pleti!

KDO JE GROWN ALCHEMIST?

Australskou prémiovou "clean beauty" značku založili bratři Keston a Jeremy Muijs před více než 20 lety, aby na trh dodali péči, která bude zaměřena především na správné fungování zdravé pokožky. V našich produktech jsou proto jen 100% přírodní ingredience z celého světa poháněné nejnovějšími a biologicky kompatibilními recepturami, jež byly vyvinuty v našich výzkumných laboratořích v Americe, Evropě a Austrálii. Sázíme na komplexní přístup, který v sobě spojuje jak běžnou péči o pleť, tak i nutrikosmetiku, jež zlepšuje zdraví kožních buněk a optimalizuje jejich funkce. To je naše biologie krásy.

ZDRAVÁ POKOŽKA JE SRDCEM NAŠEHO FUNGOVÁNÍ

Některé z nejchroničtějších kožních onemocnění (akné, ekzém a záněty) jsou biologickými reakcemi na hromadění toxinů v lidském těle. Naše pokožka je neustále vystavována vnějším stresorům, jako je například znečištění z městského ovzduší, emise modrého světla nebo třeba škodlivé syntetické látky, které jsou součástí běžné kosmetiky. Klademe proto zásadní důraz na detoxikaci! Tedy na odstranění toxinů z pokožky a na vyloučení některých produktů z každodenní péče. Logicky pak dojde k obnově přirozených funkcí pleti, které naše výjimečné produkty navíc posílí na buněčné úrovni. Výsledky pravidelného používání vás stoprocentně přesvědčí.

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY Co znamená, že je Grown Alchemist značkou „clean beauty“?

Jsme EWG, Think Dirty a Australian Certified Toxic Free, Certified Organic, Cruelty Free a netestujeme na zvířatech. Naše obaly pro péči neobsahují BPA a naše lahvičky jsou vyrobeny z PET, který je celosvětově uznáván jako bezpečný a recyklovatelný. Se šedou vodou zacházíme šetrně a vynecháváme složky, které jsou pro životní prostředí problematické, jako jsou parabeny, benzoylperoxid, PEG, ropné deriváty, minerální oleje, propylenglykol, laurylsulfát sodný, umělá barviva a vůně, mastek, nanočástice a drsná aditiva.

Jsou produkty Grown Alchemist přírodní?

Ano, všechny produkty Grown Alchemist jsou 100% přírodní.

Jsou produkty Grown Alchemist certifikovány jako organické?

Jsme registrováni u ACO (Australian Certified Organic), ne však všechny naše produkty. Přesto vždy pracujeme na začlenění co největšího množství organických složek. Tyto organické složky oproti anorganickým neobsahují stopy hnojiv a pesticidů, jsou bohatší na antioxidanty, minerální soli, esenciální aminokyseliny a esenciální mastné kyseliny.

DETOX EYE-MAKEUP REMOVER: AZULEN, PROTEC-3 COMPLEX

Tento pleťový olej je určen pro čištění citlivé oblasti okolo očí. Obsahuje avokádové a slunečnicové oleje, které rozpouštějí nečistoty, odumřelé kožní buňky i make-up – dokonce i voděodolnou řasenku – aniž by pleť vysušovaly, nepříjemně napínaly a zanechávaly ji podrážděnou. Směs výživných rostlinných látek pomáhá pokožku očního okolí hydratovat, uzamknout v ní vlhkost a zároveň ji udržuje zdravou.

Klíčové ingredience:
  • Heřmánek německý přirozeně zklidňuje a harmonizuje pokožku, která předtím byla zanícená nebo podrážděná.
  • Tento přírodní odličovač je také bohatý na vitamíny C a E a navíc obsahuje i antioxidační ochranu navrženou tak, aby eliminovala oxidační stres a volné radikály. Výsledkem je pak pevná, jasná a hladká pleť bez vrásek.
Důvody, proč budete tento produkt prostě milovat:
  • Účinně odstraňuje nejodolnější oční make-up, včetně tekutých linek a voděodolné řasenky.
  • Má 100% přírodní složení, které nejen odstraní vše, co na obličej nepatří, ale zároveň snižuje zarudnutí a podráždění pokožky.
  • Neštípe a nezpůsobuje slzení očí.
  • Detox Eye-Makeup Remover používají některé z nejslavnějších celebrit na světě.
Návod k použití:

Dobře protřepejte, aby se veškeré složky přípravku aktivovaly. Poté naneste na vatový tampon a jemně otírejte pokožku směrem ven přes zavřené oči. Dle potřeby opakujte, dokud se nerozpustí poslední zbytky make-upu a řasenky.

Detox Eye-Makeup Remover, 100 ml: 795Kč/30EUR