Relax představuje svoji novou letní kolekci

Česká značka Relax představuje novou kolekci brýlí na letošní letní sezónu. Uvedené novinky vychází ze současných trendů a přináší originální, osobité modely jako například maxi brýle Polynesia nebo Santorini s masivním rámem, který je také prvkem letošních trendů. 

Sluneční brýle zvládnou zanechat hluboký dojem. Kromě vytříbeného vkusu a osobitosti dokáží také vyzařovat momentální náladu svých majitelů. Z letošních slunečních brýlí a optických rámů značky Relax čiší sebevědomí, na které se také designéři při tvorbě návrhů soustředili.

„Nepřehlédnutelné a magneticky přitažlivé kousky najdou v letní kolekci všichni, kdo chtějí být vnímáni jako charismatičtí, rafinovaní, hraví, odvážní, stejně jako decentní, seriózní, výkonní, ambiciózní a nároční,“ popisuje Lukáš Janošík, designér slunečních brýlí.

Letošní trendy, jako masivní, spíše hranaté oversize modely jsou v kolekci kreativně zpracovány v mnoha různých pojetích. Doplněné stínovanými polarizačními čočkami a kvalitními zrcadlovými čočkami nabízí vysoký komfort užívání.

ODVÁŽNÉ MAXI BRÝLE

Luxusní proporce a odvážný styl dámských slunečních brýlí POLYNESIA dokáže o své majitelce hodně vypovědět. „Porozumět vlastnímu stylu a zdůraznit svoji jedinečnost lze mnoha způsoby. Relax přináší novinky, které tohle dokážou z různých poloh výjimečnosti svých majitelů,” vysvětluje Martina Jiránková, marketingová specialistka Relax.

Čočky stínované shora dolů se postarají o příjemný, přirozený pohled praktický např. při řízení auta.

Polarizované čočky eliminují nepříjemné odlesky a jsou vhodné pro sportovní aktivity, řízení, a také aktivity u vody. Polarizace dokáže očím ulevit a snižuje tak jejich únavu.

Model brýlí SEYCHELLES s vyzrálými a luxusními tvary, barvami a materiály má sice masivní rám, ten ale dohromady s jeho nenápadným vzhledem vytváří lehce působící celek. Zájemci si mohou vybrat ze tří barevných variant obrouček – lesklá béžová, lesklá modrá a lesklá šedá. 

FLAT TOP PÁNSKÉ BRÝLE

Výrazný model pánských slunečních brýlí FIJI je dokonale univerzálním a přitom nevšedním každodenním společníkem moderního a přitom prakticky založeného muže. Poskytuje 100% ochranu před UV zářením A,B,C, a součástí balení je také mikrovláknový ochranný pytlík, vhodný i k čištění skel.

POLARIZACE STÁLE TRENDEM

V letošní kolekci opět firma Relax klade kromě nejnovějších trendů důraz na použití oblíbených polarizačních čoček. Vybrat si můžete z široké nabídky odstínů šedé, hnědé, zelené. a to i v rafinovaných gradientních odstínovaných tónech.

„Máme zkušenost, že si zákazník vyhlídne svůj vysněný tvar brýlí, ale najde je pouze jako sluneční s tmavou čočkou nebo naopak. Proto nabízíme zákazníkovi možnost si čočku vybrat, a není problém ani dodat stejný rám s čočkou v jiném provedení,“ vysvětluje Lukáš Janošík, designér slunečních brýlí.

NOVÉ MODELY SE SLUNEČNÍMI KLIPY

Nová kolekce je také rozšířená o brýle se slunečními klipy. Praktické řešení 2v1 zajistí jak potřebnou korekci zraku, tak ochranu očí před sluncem a UV zářením. Klipy fungují na magnetickém principu, a tak je jejich nasazení jednoduché a rychlé.

Více na www.relaxworld.cz KATALOG 2022 https://www.relaxworld.cz/katalogy