Nechte se dobít energií zlata!

Konečně přicházejí slunečné a teplé dny, které je třeba co nejlépe využít, ať již k výletům nebo sportu. Nenechte se odradit nedostatkem energie nebo jarní únavou. 

Jak načerpat energii? Žhavým tipem a úplnou novinkou je nová řada nápojů Microenergy waterdrop®, které díky složení z přírodních ingrediencí povzbudí tělo i mysl. Tajemstvím nápojů Microenergy je přírodní kofein, který zaručuje příval energie. Ve zlaté novince ORO ji doplňuje chuť voňavého manga a exotické guavy s osvěžujícími listy guayusy, které dodají potřebnou dávku povzbuzení, ať už během dne v práci nebo při cvičení. Kombinaci přírodních složek doplňují vitaminy C, B16 a B12, které se v současném proměnlivém počasí budou hodit.
Lahodná příchuť ORO nejlépe chutná v udržitelné skleněné lahvi ze stejné zlaté edice, jejíž zářivý design podtrhuje výjimečnou kombinaci nového nápoje Microenergy. Zlatý uzávěr z nerezové oceli dodává láhvi skutečnou eleganci. Edici ORO doplňují také skleněné poháry v lesklém designu a skleněná brčka, která jsou nejen stylová, ale především udržitelná. Ať už potřebujete doplnit energii během dne, při oblíbeném sportu nebo před dlouhým večerem, ORO je připraveno postarat se o váš kvalitní pitný režim kdekoli a kdykoli.
Zůstaňte fit – díky nápojům Microenergy to už nebude problém. Stačí si vybrat mezi stálicemi NERO, SHIRO nebo žhavou novinkou ORO.

Microenergy ORO 12 ks: 229 Kč

Hledáš dávku energie? Potom jsi na správné cestě s ORO! Ovocná chuť manga a guavy s přírodním kofeinem z rostliny guayasa ti přinese povzbuzující zážitek

Limitovaná skleněná lahev ORO: 779 Kč (Objem: 600 ml nebo 1 l)

Lahev na vodu z odolného, bez zápachového borosilikátového skla je i na horkou vodu. Je snadno omyvatelná a je vhodná i do myčky.

 Energy set: 489 Kč

Všechny dobré věci přichází po 3. Objev sílu nového energy tria. Ovocné nebo jemně osvěžující – ORO, NERO a SHIRO.

Více na www.waterdrop.cz