Vonné svíčky NATAVA s aromaterapeutickými účinky pro pohodu a relaxaci

Další novinka v portfoliu české značky přírodní a biokosmetiky NATAVA tentokrát cílí na příjemnou atmosféru vaší domácnosti. Vonné svíčky NATAVA jsou přímo stvořeny k tomu, abyste si udělali čas jen pro sebe, uvařili si třeba lahodnou kávu nebo se začetli do své oblíbené knihy. Při tom se můžete nechat opájet některou z podmanivých vůní, která přispěje k vaší dobré náladě a zklidní vaši mysl.

Elegantní skleněný obal v sobě ukrývá svíčku ze sójového vosku s dřevěným knotem, ideálním pro rovnoměrné rozpouštění vrstvy vosku a rozptýlení vůně po celé místnosti. Knot také vytváří působivý tančící plamen a svým praskáním navozuje velmi příjemnou atmosféru. Jedinečné aroma svíčkám dodávají éterické oleje nebo pečlivě vybrané parfémy.

Svíčky poskytují až 40 hodin „zdravého“ hoření a mají terapeutické účinky. Jejich nadčasový a elegantní design bude skutečnou ozdobou každého interiéru. Samozřejmostí je, stejně jako u všech produktů NATAVA, šetrnost k životnímu prostředí.

Vonné svíčky NATAVA jsou dostupné v těchto variantách: Černý čaj a kardamom, Bílé květy, Kouzlo lesa, Sladký šafrán, Svěží citrus, Tajemství dýně a Vůně Provence.

Pro maximální životnost se doporučuje nechat svíčku vždy hořet alespoň tak dlouho, aby se rozpustila celá horní vrstva vosku až ke sklu. Zavřením víka sklenice dojde velmi rychle a bez nežádoucího kouře ke zhasnutí plamene.

Stručný popis jednotlivých variant:
Vonná svíčka NATAVA - Černý čaj a kardamom

Svíčka potěší povzbuzující vůní černého čaje zahaleného do kořeněného kardamomu, který dodává charakteristický orientální nádech. Jedná se o teplou, vyváženou vůni, která pozitivně působí při únavě, vyčerpání a pomáhá při soustředění.
Vonná svíčka NATAVA - Bílé květy

Svíčka s jemnou květinovou vůní provoní domov čistotou bílých květů. V aromaterapii dokáže jejich vůně navodit psychickou i fyzickou pohodu, zklidnit podrážděné nervy, uvolnit od stresu a také podpořit klidný spánek.

Vonná svíčka NATAVA - Kouzlo lesa

Svíčka s lesní vůní sice úplně nenahradí procházku lesem, ale dokáže alespoň navodit atmosféru krásné harmonie přírody. Esenciální oleje borovice a eukalyptu probudí Vaši vitalitu, pozitivní náladu a celkově povzbudí.
Vonná svíčka NATAVA - Sladký šafrán

Svíčka s unikátní vůní vzácného šafránu vnese do Vašeho domova plnou orientální, kořeněnou až zemitou vůni, ozvláštněnou sladkým podtónem. Vůně šafránu dokáže povzbudit nebo naopak zklidnit Vaše smysly, již po staletí je využívána pro zlepšení nálady.
Vonná svíčka NATAVA - Svěží citrus

Svíčka se svěží vůní citrusových plodů je plná života, radosti a energie. Má povznášející účinky a povzbudí tělo i mysl. Typická vůně dokáže neutralizovat nepříjemné pachy, čistí vzduch, přináší svěží náladu a doplní energii.
Vonná svíčka NATAVA - Tajemství dýně

Svíčka s jemnou dýňovou vůní vyčaruje příjemnou atmosféru a dokáže do domova přenést kouzelné teplé podzimní vůně. Navodí pocit pohody, souladu a pomáhá obnovit harmonii.

Vonná svíčka NATAVA – Vůně Provence

Zavřete oči a dovolte svíčce s luxusní vůní přenést vás do krásné krajiny plné okouzlující, zklidňující levandule. Její vůně odbourává stres a napomáhá dobrému spánku. Je důvěrně známá svými jemnými tóny, které dokáží uklidnit mysl po náročném dni, navodit pocit pohody a vnitřního klidu.

Zakoupit je můžete např. na e-shopu www.natava.cz.

Credit: NATAVA