Andrée Jardin v sobě kloubí jednoduchost, kvalitu i udržitelnost

Praktické, vkusné a vyráběné s láskou tak, aby vám vydržely léta. Francouzský šarm ukrytý v domácích potřebách značky Andrée Jardin vás zaujme nejen svým designem, ale také historií.

Dřevěný kartáč na zeleninu

Málokdo ví, že těsně pod slupkou zeleniny či ovoce se nachází největší množství vitamínů, o které se loupáním ochuzujeme. Proto až příště budete připravovat nedělní oběd, odložte škrabku do šuplíku a místo ní použijte dřevěný kartáček na čištění brambor, rajčat a jiné kořenové zeleniny od Andrée Jardin. Rukojeť je vyrobena z bukového dřeva napuštěného včelím voskem, díky kterému kartáček odolá vlhkému prostředí, zatímco štětiny tvoří rozdílně tvrdá rostlinná vlákna.

Cena: 360 Kč.

Sada na mytí nádobí zero waste

Mytí nádobí se díky zero waste sadě od André Jardin stane vaším oblíbeným uklízecím rituálem. A když ne, bude to alespoň nádherný doplněk do interiéru. Set obsahuje výrobky z čistě přírodních materiálů – ručně vyráběný dřevěný kartáč s vyměnitelnou hlavicí je zhotoven z bukového dřeva a štětin z vláken tampico, získaných z rostliny agáve, houbička je pro změnu vyrobena z celulózové buničiny a je 100% biodegradabilní. Součástí balení je také tuhé mýdlo na nádobí s vůní máty a citronu, které skvěle čistí a odmašťuje.

Cena: 645 Kč.

K dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz