WAPE JETS: Profesionál v oboru privátního letectví

Soukromé letectví zažívá v posledních letech obrovský boom. Důvodem je přitom nejen bezpečnost, flexibilita, ale také pohodlí a rychlost, s níž se dostanete do vyvolené destinace. Společnost WAPE JETS, která se v oblasti privátní letecké dopravy pohybuje již mnoho let, se může pyšnit profesionálním a individuálním přístupem ke každému klientovi. I to je důvod, proč na tomto poli získává četná uznání.

Jedním z nich je i vítězství v pátém ročníku celosvětové soutěže Global Excellence Awards magazínu LUXLife, která se uskutečnila v roce 2021. Společnost WAPE JETS získala cenu za The Best Business Aviation Solutions Provider – Europe a potvrdila tak, že ve svém oboru dosahuje dokonalosti a překonává hranice určené konkurencí.     

Velkým úspěchem společnosti je také letošní obhájené členství v prestižní mezinárodní asociaci The Air Charter Association (ACA). Jedná se o celosvětově uznávanou organizaci působící od roku 1949 a tvořící globální síť společností zabývajících se pronájem letadel. Do svého úzkého celosvětového seznamu s 250 členy přijala již v roce 2021 i českou společnost WAPE JETS. „Členství v ACA je pro nás dalším důležitým milníkem v naší historii. Potvrzuje, že jsme progresivní, důvěryhodní a velmi zákaznicky orientovanou společností. Přijetí do této významné mezinárodní asociace předcházelo precizní prověřování, o to víc nás členství těší,” říká PhDr. Zuzana Petáková, majitelka společnosti WAPE JETS. Cílem asociace je prosazovat nejvyšší standardy profesionality a etiky v leteckém průmyslu.