Denisa Nesvačilová po dlouhé nemusela pracovat, tak to rozjela s Reginou Řandovou na plese

Herečka Denisa Nesvačilová neví, kam dříve skočit a pořadatele Diamantového plesu napínala až do poslední chvíle, zda vůbec dorazí. Nakonec si poslední zimní den užila naplno. Ještě na začátku plesu sice říkala, že se na popůlnoční tanec převlékne do civilu, protože úzké šaty jí omezovaly v pohybu, ale atmosféra ji záhy pohltila natolik, že na převlékání vůbec nedošlo.

Doslova a do písmene protančila celý večer, zavítala i do kasina  a druhý den nám s nadšením potvrdila: „S Reginou Řandovou jsme to na parketu pořádně rozjely a také jsme hodně zpívaly, jsem pak ráno koukala, co jsem všechno natáčela,“ vyprávěla pobaveně herečka.

Sympatická zrzka momentálně exceluje v reality show Tvoje tvář má známý hlas, ale není to zadarmo, příprava je velice náročná. Od samého počátku se prý obávala, aby nemusela ztvárnit třeba Britney Spears, což se nakonec stalo, ale ještě touží po pořádném rockovém vystoupení a věří, že na něj dojde. „Na soukromý život nemám teď vůbec prostor, kdybyste to viděli u mne doma, tak se asi zhrozíte. Nestíhám kvůli časovému vytížení ani prát,“ přiznává Denisa, ale ta dřina za to prý stojí.