Bude v Brně konat i letní Diamantový ples???

Jedna krize, spouštěč úzkostí, vystřídala druhou a věřte nebo ne, nejlepší lék je vydařená společenská akce, třeba taková, jaká se konala poslední zimní den v hotelu International v Brně. Diamantový ples rozhodně rozmetal, alespoň pro krásný dlouhý večer i jen nástin trudných myšlenek a dík za to patří pořadateli. Vše zvládl na jedničku a jako oslavenec, letos slaví 60 let, se předvedl jen v tom nejlepším světle.

Bohatý raut originálních chutí, bary, kvalitní vína z Francie, Itálie, Rakouska i jižní Moravy, skvělí účinkující, hosté i moderátor, no prostě skvělá atmosféra, kterou zažili všichni, kteří zavítali na 59. ples hotelu.

Ples zahájil čerstvý trojnásobný otec Leoš Mareš společně s ředitelkou hotelu Beatricií Vojtkovou a snažil se jí vnuknout myšlenku, zda by nebylo dobré, aby se srovnal počet plesů s léty, kolik let je hotel v provozu. „Abychom to napravili, tak by bylo potřeba udělat ještě letní fázi, abychom dohnali ten ročník, kdy se ples nekonal, jinak nám to bude pořád haprovat,“ navrhl populární moderátor, bez kterého již není možné si představit tento významný den. Uvidíme, zda dojde k jeho naplnění…

Diamantový ples pečlivě vyšperkovali vybraní účinkující. V sále Siesta se těšil přízni posluchačů Jan Smigmator, hvězda českého swingu, se svým quartetem. Netrpělivě byla očekávána skupina, SUPPORT LESBIENS, která je ověnčena několika cenami Anděl. Hosty plesu potěšily krásně ladící hlasy Emmy Smetany a Jordana Haje. Na své si přišli i příznivci společenských tanců, které na parketu provedla Party Leaders a TOP Band Jana Smolíka.

Mezi hosty nechyběla Bára Mottlová, Eva Decastelo, Regina Řandová, Denisa Nesvačilová, Osmany Laffita, Lucie Vojtová, Taťana Makarenko a řada dalších.

Foto: Tino Kratochvíl