Obuv v odstínu mléčné kávy se nosila v zimě a bude se nosit i na jaře

Barvou roku je odstín fialové Very Peri, ale ani jiné barvy nepřijdou letos zkrátka, trendem v obuvi pro letošní jaro a léto je například odstín mléčné kávy. S botami ve světlých krémových a béžových odstínech jste se mohli seznámit už během poslední zimní sezóny. Pokud jste si tyto barvy oblíbili, máme pro vás skvělou zprávu – světlá obuv se bude nosit i na jaře! Objevte stylové novinky z kolekce Deichmann a doplňte svůj jarní look designovou obuví v módních neutrálních barvách.

Vychutnejte si šálek své oblíbené kávy odteď i ve svém botníku! V kolekci Deichmann najdete několik stylových modelů ve světlých odstínech. Na své si přijdou jak milovnice extravagantní, tak nadčasové elegantní módy. Po jakých jarních kouscích se vyplatí poohlédnout?

Šněrovací polobotky v pánském stylu hrají prim každé jaro. Letos jsou hitem především právě ty ve světlých barvách. Pokud přemýšlíte nad pořízením pohodlné stylové jarní obuvi, jsou polobotky skvělou volbou. Nechce se vám ztrácet čas šněrováním tkaniček? Vsaďte na nazouvací model se zipem.

K dalšímu typu jarní obuvi, kterým rozhodně neprohloupíte, jsou mokasíny v krémových odstínech. Je jen na vás, jestli zvolíte minimalistický hladký model, nebo mokasíny s efektním prošíváním. Punc luxusu dodá této obuvi zdobení v podobě kovové přezky. Pohodlnou elegantní alternativou k mokasínům mohou být také klasické balerínky.

Preferujete spíš ležérní a sportovní typ oblékání? V tom případě vám v jarním botníku nesmí chybět tenisky v krémových nebo světle béžových odstínech. Trendem jsou především chunky modely s robustní podešví.

Přemýšlíte, jak tuto obuv nosit, k čemu ji obout? Vynikne zejména v monochromaticky laděném outfitu, ale hodí se také k jakémukoliv jarnímu pastelovému looku.