Chunky tenisky doplní jakýkoliv sportovně laděný či ležérní městský look

Jaro a jeho trendy nahrávají pohodlné stylové módě. Jedním z top trendů, který se drží na výsluní už několik sezón, se kterým se setkáme v aktuálních kolekcích, jsou chunky tenisky.

V nové kolekci Deichmann chunky tenisky nejčastěji objevují v neutrálních světlých barvách. Osvěžte tedy svůj jarní outfit extravagantním modelem ve smetanově bílé, krémové, béžové, šedé nebo růžovozlaté. Atraktivně vypadají také modely složené ze dvou neutrálních barev, které vám tak otevřou dveře k dalším módním kombinacím. Jaro sice přeje světlým barvám, v kolekci však najdete i několik klasických černých, nebo naopak barevných kousků. Je pouze na vás, pro které z nich se rozhodnete.

Chunky tenisky z kolekce Deichmann jsou nepřehlédnutelné a skvěle doplní jakýkoliv sportovní nebo ležérní městský look. Hodí se nejen k módním teplákovým soupravám a k džínům. Vsaďte na kontrast stylů a obujte je třeba k oblíbeným jarním šatům či k rozevláté midi sukni. Jakmile je jednou obujete, zjistíte, že jsou nesmírně pohodlné a už je nebudete chtít zout.