Správná péče o vlasy se vyplácí!

Každá žena touží po krásných vlasech, jsou její chloubou, její vizitkou, která je patrná na první pohled a první dojem se nedá opakovat. Péče o vlasy je opravdu velmi důležitá, a když víte, jak na to, tak to není nijak zvlášť složité.

Skinexpert BY DR.MAX Natur Oil (75 ml/349 Kč)

Pečující olej na tělo i obličej s extraktem z měsíčku a vonnými květy tiaré. Poskytuje speciální péči o pleť s výskytem jizev a strií. Obsahuje olivový, avokádový a kokosový olej, které pokožku vyživují a hydratují. Extrakty z Aloe, měsíčku a pupečníku podporují obnovu pokožky. 100% přírodní složení je obohaceno výtažkem z gardénie tiaré – tahitských květů s omamnou vůní a regeneračními účinky na pokožku. Aplikujte malé množství přípravku a jemně masírujte, dokud se zcela nevstřebá do pokožky.

Skinexpert BY DR.MAX ReviHair shampoo (200 ml/249 Kč)

Stimuluje pokožku hlavy i vlasové kořínky a pomáhá regenerovat řídké, lámavé a poškozené vlasy. Podporuje růst vlasů, zlepšuje jejich kvalitu. Obsahuje aktivní patentovanou složku Redensyl® cíleně působící na kmenové buňky vlasového folikulu, které jsou klíčové pro růst nových vlasů, roztok FiberHance proniká hluboko do vlasového vlákna a obnovuje jeho sílu. Díky této látce pomáhá šampon bojovat s lámáním vlasů a tlumí jejich poškození během barvení.

Skinexpert BY DR.MAX ReviHair conditioner (200 ml/269 Kč)

Vyhlazuje povrch vlasů a usnadňuje rozčesávání. Pomáhá zpevnit jemné a řídnoucí vlasy. Regeneruje lámavé a poškozené vlasy.

Obsažená aktivní složka FiberHance™ proniká hluboko do vlasového vlákna a obnovuje jeho sílu. Díky této látce pomáhá kondiconér bojovat s lámáním vlasů a tlumí jejich poškození během barvení či tepelné úpravy fénem, kulmou nebo žehličkou na vlasy.

Skinexpert BY DR.MAX ReviHair mask (200 ml/299 Kč)

Vyhlazuje povrch vlasů a usnadňuje rozčesávání. Pomáhá zpevnit jemné a řídnoucí vlasy. Regeneruje lámavé a poškozené vlasy. Obsažená aktivní složka FiberHance proniká hluboko do vlasového vlákna a obnovuje jeho sílu. Díky této látce pomáhá maska bojovat s lámáním vlasů a tlumí jejich poškození během barvení či tepelné úpravy fénem, kulmou nebo žehličkou na vlasy.

Skinexpert BY DR.MAX ReviHair tonic (100 ml/449 Kč)

Stimuluje pokožku hlavy i vlasové kořínky a pomáhá regenerovat řídké, lámavé a poškozené vlasy. Podporuje růst vlasů. Obsahuje koncentrovanou směs aktivních látek, které přispívají k regeneraci a zpevnění vlasového vlákna. Aktivní patentovaná složka Redensyl® cíleně působí na kmenové buňky vlasového folikulu, které jsou klíčové pro růst nových vlasů.