Vykročte vstříc teplému počasí v nových poutavých mokasínech!

Konečně po chladných měsících strávených v teplých zimních botách přichází čas na sezónní obměnu botníku! Potrpíte si na vzdušnou, pohodlnou a přitom nadčasovou a stylovou obuv? Objevte novou kolekci mokasín Deichmann. Nazouvací mokasíny jsou univerzální a nadčasovou obuví, která z módy nikdy nevyjde.

Chunky podešve už nezdobí jen tenisky, top trendem letošního jara jsou chunky mokasíny. Pokud patříte k milovnicím extravagantní módy, přijdete si na své. Robustní modely zdobené výrazným kovovým řetízkem nebo kamínky pozvednou váš outfit na úplně novou úroveň. Nebojte se experimentovat a vsaďte na stylové kousky ve světlých barvách!

Máte pocit, že jsou na vás tyto modely až příliš výrazné? V tom případě zvolte klasické mokasíny, které perfektně doladí jakýkoliv ležérně-elegantní look. V kolekci najdete jak minimalistické modely bez ozdob, tak mokasíny s efektním prošíváním, decentní kovovou či proplétanou přezkou. I v tomto případě nahrávají jarní trendy světlým pastelovým a neutrálním barvám. Černou klasikou nic nezkazíte, ale proč nevpustit do po pochmurné zimě do botníku trochu barev?