Nejen valentýnské tipy designérky Lucie Kalousové pro milovnice kabelek i šampaňského

Blížící se svátek svatého Valentýna je ideálním obdobím, kdy můžeme udělat radost svým blízkým, ale i sobě samým. Spoustou z nás toužebně očekávané jaro pak přímo vybízí k doplnění a oživení šatníku o nové kousky. Designérka a zakladatelka značky Patrick Poppet Lucie Kalousová proto přináší několik tipů na kvalitní i originální dárky nejen na den zamilovaných.

Nepřehlédnutelné barvy

I když „černá je dost dobrá“, neškodí občas vybočit z davu alespoň jedním zářivým doplňkem. Značka Patrick Poppet vám proto vychází vstříc kolekcí kabelek 3 x 3 Collection. Číslice v názvu naznačují, že se jedná o tři barvy a tři způsoby nošení. „Poppetky“ Cheryl ve vášnivé bordó, Harmony v zemité zelené a Electru v elektrizující modré můžete nosit elegantně přes rameno, v pase jako stále aktuální ledvinku nebo jako slavnostnější psaníčko. Všechny „poppetky“ jsou vyráběny z prvotřídních italských materiálů a podílí se
na nich um šikovných českých rukou.

Vyjádřete se tričkem!

Kvalitní kabelka a lahodné šampaňské zkrátka patří k sobě. Pokud stejně jako my s tímto prohlášením souhlasíte, můžete o tom dát světu vědět prostřednictvím originálního bílého trička z organické bavlny nejvyšší kvality. Díky lehce projmutému střihu vám padne jako ulité při jakékoliv příležitosti. Skvěle oživí sportovní outfit s riflemi i teniskami, ale také elegantnější styl s lodičkami, sukní a sakem.

Při práci na této výjimečné kolekci spojily své síly tři inspirativní ženy – kromě Lucie Kalousové také 1. česká Madame Cognac & Champagne Tereza Franc či Adéla Žižková, studentka prestižní umělecké školy Central Saint Martins v Londýně.

Spojte svou zálibu v šampaňském s uměním

Stylovým dárkem se může stát i zajímavý artefakt. Své umělecké sklony i lásku k šampaňskému přetavila Lucie Kalousová do autorské kolekce obrazů, originálně využívajících plaques de muselets (plíšky ze šampaňského) a usně, které zůstávají jako odpadní materiál při výrobě „poppetek“.