Láska kvete v každém věku, hýčkejte si ji v každé její fázi

Někdo na toho pravého čeká řadu let, jiný má štěstí, jak se říká, hned na první dobrou. I první láska se může stát naším společníkem na cestě celým životem. Od počátečního poblouznění po pevný svazek, který přečká i ledajakou přeháňku a mráček na cestě, uplyne obvykle mnoho času. Je krásné si každou z fází plnými doušky užívat, stavět na partnerských zážitcích a bok po boku vplouvat klidnými vodami do další etapy vztahu. V každém momentu svou lásku ctěte, respektujte a myslete na to, co pro vás znamená. Buďte spolu a připijte si na vše, co jste prožili a co je na vaší společné cestě před vámi. Jakou lahev tedy zvolit pro valentýnský večer?

Jako Romeo a Julie

Co si o nás ten druhý myslí, jak nás vnímá, co se ho dotklo, nebo co ho potěšilo? Přesně tyto myšlenky s určitou dávkou nejistoty provázejí každý začátek vztahu. Partner je pro nás středobodem vesmíru a stačí jeden láskyplný telefonát a celý svět je rázem zalitý sluncem. A naopak, jedna nepříjemná zpráva způsobí, že má člověk chuť se zavřít doma a už nikdy nevycházet. Turbulentní období začátku vztahu zkrátka často provází bouřlivé emoce. Užívejte si je naplno, ať už se jedná o strhující vášeň, žárlení či usmiřování, protože jednou na všechny tyto momenty budete s úsměvem vzpomínat. Právě v období počáteční zamilovanosti partnera zbožňujeme se vším všudy a jeho případné nedostatky takřka nevnímáme. Líbánky jsou opravdu krásná a vzrušující fáze, která vám umožní vidět svět na pár měsíců skrze růžové brýle.

Oslavte svou začínající lásku svěžím růžovým sektem, který si zamilujete stejně jako svůj dokonalý protějšek. Bohemia Sekt rosé demi sec dodá společnému večeru tu pravou atmosféru. Jeho jemná ovocná vůně a příjemná chuť vás zajisté inspirují k vyřčení těch správných něžných slůvek. Nechte během vašeho večera rozehrát kouzlo vychlazených bublinek. Chcete-li naopak odstranit počáteční nervozitu a nechat si v břiše poletovat motýly, otevřete si se svým miláčkem Motýl Merlot a vychutnejte si sklenku vína s příjemnou ovocnou vůní. Toto granátově zbarvené víno vás zbaví ostychu, rozproudí krev a umožní vám vyznat se ze svých citů.

Procházka rájem

Přestože v této fázi skončilo bláznivé období zamilovanosti, stále to mezi vámi jiskří. Vaše láska se ještě více prohloubila a utváříte skutečný pár, kdy si užíváte vzájemné radosti a plánování společných aktivit
i budoucnosti. Dodejte vašemu společnému přechodu od růžových brýlí ke skutečné lásce ještě větší šmrnc a podpořte romantiku růžovou.

Sáhněte namísto klasických bublinek po svěžím Mionetto Prosecco Rosé DOC a buďte v tom až „po uši”. Prosecco vás nadchne nádhernou růžovou barvou broskvového květu a bohatým ovocným buketem s výraznými tóny červeného ovoce a grapefruitu, které vaši zamilovanost ještě více rozproudí.  Svou lásku můžete ještě více osladit také růžovým vínem s elegantním aroma jahod, čerstvého ovoce a pomerančového květu. Připijte si na svou lásku růžovým vínem Freixenet Rosado v jehož chuti převládá charakter letního ovoce, jako jsou třešně a citrusy. Závěr je příjemný a osvěžující.

Harmonické soužití spřízněných duší

Na společné cestě životem jste už pěknou řádku let a navzájem se znáte lépe než kdokoli jiný. Vyjdete si vstříc a drobné neshody vás už nerozladí tak, jako na začátku vztahu. Nad vrtochy toho druhého často mávnete rukou a popravdě řečeno už je ani jako vrtochy nevnímáte, k vaší lásce zkrátka patří. Jste ve fázi harmonického soužití a jeden bez druhého si neumíte představit svůj život. Právě v takovou chvíli je nebezpečí, že svůj protějšek začnete vnímat jako samozřejmost a váš vztah zevšední. Nachystejte si společný večer, starosti hoďte za hlavu a užijte si vzájemnou přítomnost. Vzpomeňte, jak krásné chvíle jste spolu prožili a naplánujte další společné dobrodružství.

Nenechte z vašeho vztahu vyprchat vášeň. Její barvou je jednoznačně červená, zvolte tak k vašemu večeru červené bublinky. Červený Bohemia Sekt demi sec vás okouzlí svou chuťovou harmonií a jemnou, svěží vůní po peckovém ovoci a čokoládě. S čokoládou se mimochodem krásně snoubí a možná vás inspiruje k dalším smyslným kombinacím. Dáváte-li před lahodným perlením přednost tichým vínům, vyberte si na oslavu vaší lásky výjimečný Merlot výběr z hroznů 2018 z vinařství Habánské sklepy. Okouzlí vás svou vůní připomínající černý rybíz, višňovou marmeládu a koření. Jeho bohatá a harmonická chuť je jako stvořená pro večer ve společnosti milované osoby.