Festival Life! nabídne novinky v oblasti elektrokol a představí trendy ve sportovním oblečení

Kromě her, tance a zábavy pro celou rodinu nabídne festival Life! od 26. – 28. listopadu také řadu vystavovatelů, kteří návštěvníkům představí trendy pro novou zimní sezónu, ale také pro cyklistickou sezónu 2022. Novinky ze světa cyklistiky, turistiky a zimních sportů představí společnosti Cyklobest, Haven sport, Světelektrokol i Mountfield.

Cyklobest přiveze nový přepracovaný pohon elektrokol označený BOSCH Smart Systém, který obsahuje nový display BOSCH KIOX 300. Nový KIOX 300 je přehlednější a lépe čitelný oproti předchůdci. Má také lépe řešený úchyt (objímku) na řídítka s nastavením úhlu obrazovky. Je vybavený jedinečným barevným LCD displejem a díky kvalitnímu podsvícení ho lze používat i v noci. „Elektrokola budou mít nově systém, který se spojí s telefonem například ve vašem batohu. Systém v sobě zaštiťuje nejenom nový display, ale také aplikaci pro chytré telefony eBike Flow 2022,“ řekl Richard Frank ze společnosti Cyklobest.

Mountfield představí exkluzivně novou modelovou řadu elektrokol privátní značky MTF 2022. Elektrokola MTF si Mountfield sám navrhuje, od rámových geometrií, přes skladbu komponentů až po design. Spolupracuje přímo s výrobci a všechna elektrokola jsou kompletována v ČR. Každoročně představuje zbrusu novou modelovou řadu elektrokol v několika kategoriích. K tomu nabízí i profesionální servisní střediska s nejmodernějším vybavením včetně diagnostiky motorů i baterií. Na festivalu Life! nadšencům do elektrokol ukáže 40 nových modelů elektrokol MTF 2022 v kategoriích HORSKÁ, KROSOVÁ, TREKINGOVÁ, MĚSTSKÁ a SKLÁDACÍ. 

Svetelektrokol.cz, největší prodejce elektrokol v Česku, návštěvníkům veletrhu poskytne jedinečnou možnost vyzkoušet si model elektrokola s nejdelším dojezdem nebo naopak typ s největším výkonem. Na BIKELife! představí novinky pro sezónu 2022 v řadách celoodpružených, dámských i dětských elektrokol. Nabídne nové aktuální modely značek HAIBIKE, LECTRON, BULLS, CRUISIS, LEADER FOX a GHOST.

Všechny značky kol si mohou návštěvníci otestovat u vstupu do haly P na testovací dráze, po celou dobu konání akce.

Catherine Life a.s. v Brně ukáže cyklistický sortiment značky R2 a lyžařské doplňky značky Relax. Na festivalu Life! navíc dostane veletržní slevu 20 – 50 %. Společnost Haven zase představí vášnivým turistům skládací hole Foldisimo s nízkou váhou a transportní velikosti cca 42 cm, cyklistické oblečení a doplňky a exkluzivně i sněžnice francouzské značky Morpho. S outdoorovým oblečením a sportovními doplňky přichází i známá značka KILPI! Kilpi znamená v překladu z finštiny výraz “štít”, což vyjadřuje i podstatu této značky. Oblečení má být štítem, a to nejen za ukrutného mrazu nebo vydatného deště.