Old Town Square Residence by Emblem je správná adresa vašeho hotelu

Pražský The Emblem letošní rok rozšířil svou hotelovou rodinu. Old Town Square Residence by Emblem, nacházející se na Staroměstském náměstí v docházkové vzdálenosti nejznámějších historických památek, snoubí v jednom luxusní hotelové služby i pohodlné ubytování v plně zařízených apartmánech.

Všechny apartmány přitom mají výhled na Staroměstské náměstí, a tak si kouzelné Prahy užijete doslova každou minutu svého pobytu. Díky skvělému umístění jen pár metrů od Staroměstské radnice budete mít k dispozici ty nejlepší restaurace a bary, ale i nejzajímavější pražské památky. Ušetříte tak svůj drahocenný čas, který byste jinak museli investovat do složité – a často ne příliš komfortní – přepravy po městě.

Prostorné apartmány dosahují nejvyšší praktičnosti a pohodlí, ale i neotřelého designu. Moderní pokoje o rozloze 100 m² ve stylu Art-Tech jsou vhodné pro novomanžele, ale i skupiny přátel nebo rodiny, které si mohou další místo na spaní „vykouzlit“ jednoduchým rozložením pohovky. Propojením jednotlivých pokojů pak lze získat dvakrát tolik prostoru. A pokud si budete přát ještě více místa pro opravdu velkou skupinu, můžete si rovnou zarezervovat ubytování v celém objektu. Residence má navíc společnou kuchyň a lounge, kde pro setkávání s přáteli či rodinou.

V hotelu The Emblem, vzdáleném jen pouhých 200 metrů, můžete navíc využívat veškerých nabízených výhod a služeb. Mezi ně patří i plně vybavené wellness centrum se saunou, párou, tělocvičnou a střešní vířivkou. Zkrátka vše pro to, aby byla vaše romantická, rodinná či pracovní cesta dokonalá!

OLD TOWN SQUARE RESIDENCE BY EMBLEM

Staroměstské náměstí 20, Praha 1

www.otsh.com