Praha přivítala soukromý tryskáč Cessna Citation Latitude, opravdový nebeský klenot!

V Praze na letišti Václava Havla představila společnost WAPE JETS unikátní soukromý tryskáč od amerického výrobce Textron Aviation. Jedná se o nejlépe prodávané privátní letadlo v kategorii střední velikosti. Tento jedinečný business jet nabízí jako jediný ve své třídě rovnou podlahu a tzv. stand-up výšku kabiny, přičemž se vyjímá oproti konkurenčním letounům i jeho nízkými provozními náklady. Pro své lety po celém světě si ho můžete pronajmout nebo přímo zakoupit.

WAPE JETS je společnost působící v oboru soukromé letecké dopravy, která poskytuje komplexní škálu služeb v daném odvětví. Rozsah služeb počínaje zprostředkováním soukromých letů, koupí letadla nebo poradenství. To, co se dnes rozhodně cení, že není na trhu žádným nováčkem. Priority společnosti stojí na čtyřech pevných pilířích: bezpečnost, diskrétnost, flexibilita, individuální přístup.

Cessna Citation Latitude je synonymem komfortu. Kromě prostorného interiéru, schopného pojmout až 8 pasažérů, nabídne i objemný zavazadlový prostor s kapacitou váhy 565 kilogramů. Unikátní je také rychlost letadla, která činí 826 km/h a schopnost nonstop doletu až 5000 kilometrů při obsazení 4 osobami. Jen pro představu: to je vzdálenost z Ženevy do Dubaje nebo z New Yorku do Los Angeles.

Mimo luxusního prostředí máte pro co největší pohodlí během svého letu přístup k vysokorychlostnímu internetu, s nímž budete spolehlivě online i vysoko v oblacích. Díky bezdrátovému připojení si můžete zatelefonovat s rodinou či přáteli nebo vyřídit pracovní emaily.

„CITATION LATITUDE disponuje hned několika aspekty, které jistě zaujmou klienty na českém, slovenském i celkově evropském trhu. Mezi ně patří rozumná cena, velmi prostorná kabina, dolet nebo tichost kabiny a možnost služeb letušky,“ dodává PhDr. Zuzana Petáková, zakladatelka společnosti WAPE JETS.

Let se CITATION LATITUDE je zážitkem nejen pro cestující, ale i samotné piloty. Avionika dotykové obrazovky GARMIN G5000 přináší revoluci jak v přístupu k letovým údajům, tak i ovládání nejmodernějších navigačních, dopravních, sledovacích a komunikačních systémů letadla.

Jako jeden z mála umí přistát na krátké dráze na 850 metrech a vzlétnout na dráze 1 100 metrů. Mimo jiné díky technickým parametrům může přistát např. i ve francouzském Le Moule nebo švýcarském Luganu.

Více informací naleznete na: www.wapejets.com

Na fotografiích: PhDr. Zuzana Petáková, zakladatelka WAPE JETS

Foto: Ondřeji Košík  / WAPE JETS, fashion brand Talabaya (Archiv)