Výživný krém proti stárnutí je tu(

Ruku na srdce. Už se vám také někdy stalo, že vám vaše ruce připadaly tak nehezké, že jste se je při cestě v MHD nebo třeba při psaní na klávesnici více či méně úspěšně snažili schovat před svým okolím?

Ať už je to kvůli náročné práci, vlivem počasí nebo třeba v poslední době častým používáním dezinfekce, pokožka ne vždy vypadá tak upraveně, jak bychom si přáli. Vedle toho ruce občas bolí a pálí, neboť kůže na nich je poškozená do hloubky. Všechny tyto vlivy pak společně přispívají k urychlení procesu stárnutí, o což nikdo z nás nestojí.

A navíc jsou to právě ruce, kdo je naší vizitkou a den co den je potřebujeme k práci, dotýkání se svých nejbližších nebo také třeba k psaní zpráv. Nezasloužily by se tedy trochu víc, než že je občas natřeme zbytkem krému, který nám na nich ulpí při mazání těla?

  • BAMBUCKÉ MÁSLO

Díky obsahu vitamínů A e E se postará o výživu a hydrataci pokožky a také v ní vlhkost uzamkne.

  • 3,5 % NIACINAMID

Je formou vitamínu B3, který pomáhá regenerovat poškozenou kůži.

  • EXTRAKT Z KOŘENE LÉKOŘICE

Je nabitý antioxidanty, díky kterým rozjasní pokožku, snižuje zánětlivé procesy na ní a zároveň sjednocuje její tón.

  • 99% PŘÍRODNÍ PRODUKT

My v Bloom & Blossom jsme přesvědčeni o tom, že ruce jsou hodny stejné pozornosti jako zbytek těla, vlasy nebo obličej! Proto představujeme hloubkově pečující a hydratační krém Hands Up, který pomáhá předcházet stárnutí tolik exponované pokožky na rukou.

Bloom & Blossom Hands Up

Jen hloubkově vyživená, hydratovaná a měkká pokožka může skutečně odolávat stárnutí. Pečující krém Bloom & Blossom Hands Up se postará o to, aby ta vaše byla přesně taková. Má totiž výjimečné složení, které je postavené na zvláčňujících účincích bambuckého másla, regeneračních vlastnostech niacinamidu a na rozjasňujících schopnostech extraktu z kořene lékořice. V neposlední řadě je pak třeba zmínit úžasnou vůni, kterou krém Bloom & Blossom Hands Up získal díky kombinaci výtažků z osvěžujícího bergamotu, hřejivého cedru a sladkého ylang ylang.

3,5 % NIACINAMID, známý také jako vitamín B3, je opravdová super-ingredience, neboť významně podporuje regeneraci pokožky, vyhlazuje jemné vrásky a zároveň sjednocuje tón pokožky. Zároveň obsahuje ceramidy a esenciální mastné kyseliny, jež pomáhají posilovat přirozenou ochrannou bariéru kůže a také ji chrání před poškozením UV zářením.

EXTRAKT Z KOŘENE LÉKOŘICE je silným antioxidantem, díky čemuž se postará o okamžité rozjasnění unavené pokožky na rukou. Krom toho lékořice snižuje zánětlivé procesy na pokožce a také sjednocuje její barvu.

BAMBUCKÉ MÁSLO – nejspíš neexistuje výživnější a víc hydratační přísada, než je právě bambucké máslo. Bez jeho obsahu se tudíž nemůže obejít žádný přípravek proti stárnutí pokožky, ten náš nevyjímaje. Právě díky němu totiž zůstávají ruce i dlouho po použití krému vyživené, hydratované a na dotek hladké.

Zastavte se na minutku

Každý, kdo zná Bloom & Blossom, ví, že jsme velkými zastánci péče o sebe. Rádi každého povzbuzujeme, aby si našel chvilku a investoval čas do péče o pokožku i další části svého těla, ruce nevyjímaje. Jsme přesvědčeni o tom, že nikdy není pozdě začít a každá minuta, kterou si nyní věnujeme, se nám v budoucnu vrátí.

Takže neváhejte a po každém umytí, večer u televize nebo zkrátka kdykoli máte pár minut, vzpomeňte si na své ruce a dopřejte jim masáž krémem Bloom & Blossom Hands Up.

Bloom & Blossom Hands Up, krém proti stárnutí rukou, 50 ml: 560 Kč.

K dostání na: www.madeformoms.cz