Leťte s Emirates do Dubaje a vychutnejte si výhled z Ain Dubai – nejvyššího vyhlídkového kola na světě

Emirates, jedna z největších leteckých společností na světě, představuje novou kampaň, díky které mohou zákazníci získat ještě více nezapomenutelných zážitků během pobytu v Dubaji. Cestující, kteří si zarezervují letenku mezi 31. říjnem a 15. listopadem 2021 mají jedinečnou příležitost vychutnat si panoramatický výhled z nejvyššího vyhlídkového kola na světě – Ain Dubai. Letenky z Prahy do Dubaje jsou dostupné již od 10 990 Kč.

Pro využití této nabídky musí zákazníci během rezervace letenky na webu emirates.com zadat promo kód AIN2021. Emirates následně zašle zákazníkovi kód pro uplatnění této nabídky, který lze použít při rezervaci na webových stránkách Ain Dubai.* Tato speciální nabídka je dostupná pro všechny cestující, kteří si zarezervují zpáteční letenku do Dubaje, bez ohledu na letovou třídu, mezi 31. říjnem a 15. listopadem 2021 pro cesty uskutečněné od 1. listopadu 2021 do února 2022. Nabídka je dostupná také prostřednictvím vybraných cestovních kanceláří.

Vyhlídkové kolo Ain Dubai, které se nachází na ostrově Bluewaters – dubajském centru zábavy, přivítalo první zákazníky 21. října a nabízí zcela nový zážitek na pobřeží jednoho z nejvíce fascinujících měst světa. Kolo měří na výšku 250 metrů a je vybaveno 48 klimatizovanými kabinami. Celá vyhlídková jízda trvá přibližně 38 minut a nabízí panoramatický výhled na ikonické památky Dubaje, včetně The Palm, Dubaj Mariny a hotelu Burdž Al Arab Jumeirah.

Prozkoumejte Dubaj

Kromě poukázky na vyhlídkové kolo Ain Dubai mohou zákazníci Emirates, kteří navštíví Dubaj nebo budou přes Dubaj cestovat během období 1. října 2021 až 31. března 2022, po předložení palubního lístku získat celou řadu benefitů prostřednictvím nabídky My Emirates Pass. Tato nabídka zahrnuje exkluzivní slevy a další výhody u více než 500 maloobchodníků, v restauracích a u dalších dubajských subjektů, které zprostředkovávají zábavní aktivity. Součástí je také denní vstupenka na světovou výstavu EXPO, a to zcela zdarma.

Na začátku roku 2021 byl věrnostní program Emirates Skywards jedním z prvních na světě, který svým členům umožnil prodloužení statusové úrovně až do roku 2022. Zákazníci Emirates mají také možnost získat 1 míli Skywards za každou minutu strávenou v Dubaji, a to v období od 1. října 2021 do 31. března 2022. *

Dubaj patří mezi nejoblíbenější prázdninové destinace na světě, a to především během období zimních měsíců. Návštěvníci mají k dispozici širokou škálu hotelové nabídky, ze které si vyberou všichni turisté bez ohledu na finanční náročnost, stejně tak mají k dispozici širokou nabídku zábavních aktivit, včetně gastro a nákupních možností pro všechny věkové kategorie. Město dále nabízí od sluncem zalitých pláží či „světových nej“ po pohostinnost nejvyšší třídy a nepřeberné množství volnočasové zábavy.

S Emirates na cestách

Společnost Emirates zavedla řadu opatření na zemi i na palubách svých letadel, aby cestujícím poskytla nejvyšší hygienická a bezpečností standardy. Letecká společnost rovněž uvedla do provozu tzv. bezkontaktní cestu s využitím biometrických technologií a bezdotykového odbavení, které v kombinaci s využitím mezinárodních cestovních pasů IATA Travel Pass usnadňují a zpříjemňují zákazníkům cestování letadlem.

Emirates je lídrem v odvětví v zavádění inovativních produktů a služeb, které odrážejí potřeby cestujících v tomto dynamickém období. Společnost neustále posouvá služby pro své zákazníky na vyšší úroveň, nabídla jim ještě delší platnost letenek a štědřejší podmínky v rámci flexibilního rezervačního systému, prodloužila do dalšího oznámení platnost cestovního multirisk pojištění a svým věrným zákazníkům umožnila rovněž prodloužit platnost jejich mil Skywards a členských úrovní.

Cestujícím letecká společnost doporučuje zkontrolovat si před cestou nejnovější vládní opatření týkající se cestovních požadavků cílové destinace. Informace o vstupních požadavcích pro mezinárodní návštěvníky Dubaje naleznete zde.

*Na nabídku se vztahují daná pravidla a podmínky.

*Nabídka se vztahuje na osobu. Na nabídku se mohou vztahovat výjimky. Nákup vstupenky musí proběhnout 7 dní předem.